Cevher Markette  ikinci soygun

Cevher Markette ikinci soygun

Daha önce Cevher Alışveriş Merkezinin kasasından 100.000tl çalan hırsızlar bugünde Yavuz Selim mahallesinde bulunan şubesinden bir miktar para alarak kayıplara karıştı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, dün Atatürk Mahallesi'ndeki Cevher Alışveriş Merkezi'nin alt katındaki idare bölümüne gece giren hırsız veya hırsızlar çelik kasayı açarak, içerisindeki 100 bin TL ile 35 adet kredi kartını çalmışlardı. Bu gün aynı marketin Yavuz Selim Mahallesindeki şubesine gece 04:00 de giren maskeli hırsız tekel ürünlerini ve yazarkasaların para çekmecelerinde bulunan 300,00 TL bozuk paraları alarak kayıplara karıştı.

İş yeri sahiplerinin, sabah hırsızlık olayını fark ederek ihbarda bulunması üzerine, polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Emniyet yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hırsızlığın profesyonelce planlandığını belirterek, hırsızın maskeli olduğu ve eldiven kullandığını belirttiler. İş yerinde bulunan kamera kayıtlarını incelemeye başlayan Polisin olaylar ile ilgili geniş çapta araştırma başlattığı da belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum