Cep Telefonuyla Roman Yazdı!

Cep Telefonuyla Roman Yazdı!

Robert Bernocco isimli çılgın İtalyan sadece cep telefonu kullanarak 384 sayfalık bir roman yazmayı başardı. Roman internet üzerinden satışa çıkarıldı.

Bilgisayarlaşma yolunda giderek daha ciddi adımlar atan cep telefonları, aynı bilgisayarlar gibi hayatımızın her alanında kendini gösteriyor. Bu yaygınlaşma da insanoğlunun eski alışkanlıklarını bir kenara bırakması sonucunu doğuruyor. Her ne kadar buna çoğumuz alışmış olsak da İtalya'dan gelen bir haber "yok artık" dedittirecek cinsten. Robert Bernocco çılgın İtalyan sadece cep telefonunu kullanarak 384 sayfalık bir roman yazmayı başardı. Kağıt-kalem ve bilgisayar kullanmadan yazılan ilk roman bilim-kurgu türünde kaleme alınmış. Romanın içeriği konusunda birşey söyleyemeyeceğiz ancak reklamını çok iyi yapacağı konusunda hiç şüphe yok.

Nokia'nın 6630 modelini ve T9 sözlük özelliğni kullanarak kısa paragraflar halinde romanını ana dilinde yazan Robert Bernocco eserini tamamladıktan sonra bilgisayara aktarmış. Son okumaları ve tashihi yaptıktan sonra kitabın baskıya gittiğini ifade eden Bernocco kitabını yaklaşık dört ayda tamamlamış. Trenle işe giderken kitabı tamamladığını ifade eden çılgın yazar bağımsız yazarlar için kitaplarını satabilecekleri bir platform olan Lulu.com'da kitabını satışa çıkarmış. Buraya tıklayarak kitapla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.