Çavundur'da Deprem Semineri

Çavundur'da Deprem Semineri

Ankarada ard arda meydana gelen depremler afet işleri genel müdürlüğünü harekete geçirdi.Çubuk'ta seminer veren afet işlerinin ikinci durağı ise Yukarı Çavundur Beldesi oldu.

2000 Yılın'da Meydana gelen Çankırı depremin'den ciddi anlam'da etkilenen Yukarı Çavundur Beldesi halkı her nekadar depremle daha önceden tanışmış olsa'da Afet İşleri Genel Müdürlü işi şansa bırakmamak için Belde Halkına seminer verdi.


(04/ 01 / 2008 ) tarihinde Afet İşleri Genel Müdürlüğü Deprem Araştırma Dairesi Proje Yöneticisi Demir AKIN ve teknik heyet tarafından tüm vatandaşlara ve İlköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen seminerde;

Doğal Afetlerin nasıl olduğu ,depremlerin nasıl meydana geldiği konusunda genel bilgi verilerek deprem öncesi ve sonrasında neler yapılabileceğini nasıl davranmaları gerektiği tüm katılımcılara anlattı. Onların merak ettikleri konulardaki sorulara da cevap verdiler.

Başkan Lokman ÖZDEN; Yukarı Çavundur halkımızı Deprem konusunda bilgilendiren Bayındırlık Bakanlığı görevlilerine ve Eğitim seminerine yoğun ilgi gösteren Belde halkına teşekkür etti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum