Çarpıp Kaçan Tır Şoförü Yakalandı

Çarpıp Kaçan Tır Şoförü Yakalandı

Çubuk Esenboğa Kavşağında bulunan bir yayaya çarparak 5 bin 500 metre sürükleyen katil zanlısı Tır şoförü polisin yaptığı uzun incelemeler sonucu yakalandı.

                Çubuk Esenboğa kavşağında otobüs bekleyen İsa Şimşek (36)’ya 25.06.2010 tarihinde saat 24:00 sıralarında plakasız Tır ile çarparak, 5 bin 500 metre ilerde bulunan 5 No'lu özel uçak hangarları bölgesine kadar sürükleyen Sadık Yılmaz (51) isimli katil zanlısı sürücü yakalandı. Polisin 38 gün süren uzun ve titiz incelemesi sonucu olay aydınlanırken, olaya karışan Tır Kayseri’de bulunan bayiden satıldıktan ve plaka takıldıktan 7 gün sonra yakalandı.

Olay yerinden geçen vatandaşların ve görgü tanıklarının durumu polise haber vermesi üzerine ortaya çıkan kazada yapılan incelemede İsa Şimşek  isimli kişinin öldüğü, olay yerinde yapılan incelemede de kazaya dorsesiz bir Tırın sebep olduğu belirlenmişti. Polisin olay günü benzin istasyonları ve iş yerlerinde bulunan güvenlik kameralarından yola çıkarak izini sürdüğü Tırı Kayseri’de bulurken, Çubuk’ta oturduğu belirlenen sürücüsü Yılmaz’ı da çalıştığı firmada buldu.  Zanlının yapılan sorgusunda olayın olduğu gün Bursa’da bulunan bir depodan aldığı sıfır plakası ve dorsesi olmayan Tırı Kayseri de bulunan bir bayiye götürmek için yola çıktığını, gece geç vakit olduğu için Çubuk’ta bulunan evine uğramak istediği öğrenildi.

Olaya karışan Renault Premium marka Tır ile birlikte zanlıyı Çubuk’a getiren Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, düzenledikleri evraklarla birlikte zanlı Yımaz'ı adliye’ye sevk ederken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum