Berberler pazar kapalı

Berberler pazar kapalı

Çubuk ilçesindeki Berber esnafları bu haftadan sonra pazar günleri kapatma kararı aldılar.

 

Çubuk'ta ki Berber esnafları pazar günleri kapatmak için ilçedeki Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na başvurarak pazar günleri dükkanlarını kapatma talebinde bulundular. Esnaf ve Sanatkarlar Odası ilçedeki berber esnaflarını geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü Çubuk Belediye Düğün Salonu'nda bir toplantı düzenleyerek taleplerini değerlendirdi.

Yapılan toplantıya Çubuk'ta ki 48 Berber Esnafından 28"nin İşletmecileri, Karma Esnaflar Odası Başkanı Ö.Gafur Zengin, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatif Başkanı S.Ahmet Güneş ve Zabıta Müdürü Orhan Ünal katıldılar. Toplantıda pazar günü kapatılması ile ilgili uygulamaya karşı olduğunu belirten Merkez Berber Salonu işletmecisi Osman Sarıkavak "Pazar günleri kapatılması halkı mağdur edecektir. Biz her halükarda kalfalara bırakıp dönüşümlü olarak dinleniyoruz. Ama burada halkı da düşünmek lazım"dedi.

 

Toplantıda esnaflardan toplanan imzalarla pazar günlerinin kapatılması şeklinde karar çıktı. Karar önümüzdeki hafta sonundan itibaren uygulanmaya başlanacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berber Salonları bu haftadan itibaren pazar günleri sadece damat tıraşı için açılacak. Düzenlenen uygulamaya göre damatların tıraş olacağı salonun ismini düğün davetiyesi ile birlikte Zabıta Müdürlüğüne bildirmesi sonucunda açmaya izin alabilecekler. 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum