Belediyeden Meyveli Ağaç Katliamı

Belediyeden Meyveli Ağaç Katliamı

Çubuk Belediyesi'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yol açma çalışmalarında meyveli ağaçlar meyveleri toplanmadan söküldü.

Çubuk Belediyesinin , Yıldırım Beyazıt Mahallesi Vefa Sokak, Şehit Mehmet Kolcu Sokak Mekke Caddesi boyunca her tarafı Bahçe ve Sebze ekili alanları, hiçbir tebligat olmadan Meta-Zoru ile, Meyvelerin toplanmasına kısa bir süre kalmasına rağmen vatandaşın ekili ve dikili arazilerine dozer ve kepçelerle girerek ağaçları meyveleriyle birlikte söktüler.

Konuyla ilgili konuşan İsmail Türkoğlu şunları söyledi"Vicdanı ve Allah Korkusu olan bir kimsenin bu Katliamı yapması mümkün değildir. Bunların yaptığını kimse yapmazdı.
Asıl açılması gerekli olan mahalle,Sokak ve Caddeler dururken her tarafı Bahçe ve yeşillik ekili ve dikili arazilerde yol açmanın hiçbir mantığı yoktur. Ancak Ağaç ve Yeşil düşmanı kişiler dışında.

Burada açılan  yollarda kişiye özel işler yapılmakta, Tamamı yol ve park olan Gestaş Çiftliğine dokunulmamakta ve açılan yolların esas ana cadde bağlantılarına hiç dokunulmamıştır. Yani bunların hizmet anlayışı kişilere özel, bizden olan, sizden olan gibi, veya başka kirli işleri de olabilir, şimdilik bilinmiyor, çünkü birisi burayı da aç diyor, diğeri dıngırdatmıyor. Kokusu çıkar yakında.

Hiç mi Allah Korkusu yok sizde, 70-80 kadar üzerinde meyvesi olan ağaçları yerinden sökerken hiçmi yüreğiniz sızlamadı? Arsa'da orada, yolda orada, kaçmıyordu ne acelesi vardı? Eğer bu katliamı bir başka ülkede yapacaklar. Yapanı ipte sallandırılardı.



Elbette bunu da istemiyoruz. Hani birkaç gün, meyvelerin indirilmesine kadar zaman verilemezmiydi? Bu yollar bukadar acilmiydi. Hiçbir konut yoğunluğu yokken.

Ancak bu ülkede Hukuk ve Adalet var, Bunların bir çoğu yargıya intikal etmiştir. Ergeç Adalet yerini bulacak, bunların yaptıkları yanlarına kalmayacaktır. Ayrıca bunlara Kamu'yu zarara soktukları gerekçesiyle yargılanmaları da gerekir"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum