Belediye ekipleri alarma geçti!

Belediye ekipleri alarma geçti!

Çubuk'ta iki gün devam eden kar yağışının ardından başlayan yağmur yağışı ile ev ve iş yerlerinde meydana gelebilecek su baskınlarına karşı belediye ekipleri alarma geçti.


Çubuk'ta iki gün devam eden kar yağışının ardından başlayan yağmur yağışı ile cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşması ilçede tarfiği olumsuz etkiledi. Çubuk Belediyesi bünyesinde oluşturulan''Acil Müdahale Timi'' cedde ve sokaklarda iş yerlerini ve bodrum katlarını su basmasını önlemek için kanalların giderlerini kapatan karları temizlemeye başladı. Belediye ekipleri, Çubuk'un sokak, cadde ve kaldırımlarında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için kar küreme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Çubuk Belediyesi Başkanvekili Halil Soba, ''Çubuk'ta yağan karın ve yağmurun günlük yaşamı engellememesi için cadde, sokak ve kaldırımlarda kar küreme çalışması başlattık. 2 greyder, 2 kepçe, 2 tuzlama aracı ve çok sayıda kamyon ve personelin katıldığı çalışmalarımıza öncelik olarak ana caddeler ve sokaklara veriyoruz. Ekiplerimiz, sabah erken saatlerde çalışmalarına başladılar bütün ana artelleri temizleyerek olası iş yerleri ve bodurm katlarını su basmalarına karşı önlemalınmış oldu. Kepçe ve greyderlerle karlar temizlenirken bir yandan da karın birden erimesiyle oluşan suların sağlıklı gitmesi için su giderlerinde tıkanmaları önleme çalışmalar yapıldı'' Belediye çalışmalarını sürdürürken vatandaşlardan da dikkatli davranmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.