BBP Üsküdar Gençlik Kolları Çubuk Alperen Ocaklarını Ziyaret etti

BBP Üsküdar Gençlik Kolları Çubuk Alperen Ocaklarını Ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi Üsküdar Gençlik Kolları Çubuk Alperen Ocaklarını ziyaret etti.


Teşkilatlar ve Gündem hakkında fikir alış verişinde bulunulan görüşmeler birlik ve bütünlüğün en güzel örneğini sergiler durumdaydı. Çeşitli görüşmelerden sonra grup, Çubuk Alperen Ocakları Başkanı Salih ÖZDEMİR"İN düğününe katıldı.

Üsküdar gençlik kolları adına ziyareti değerlendiren Yücel KILIÇKAYA Çubuk Ocağın gönüllerinde farklı bir yere sahip olduğunu ve görüşmelerin çok anlamlı geçtiğini belirtti. Birlik Beraberliğin önemine değinen KILIÇKAYA artık kucaklaşmak vakti gelmiştir. Öncelikle kendi içimizdeki kucaklaşmayı; daha sonra da milletimiz ile kucaklaşmayı gerçekleştirmeliyiz. Türkiye"nin bu kucaklaşmaya ve BBP iktidarına ihtiyacı olduğu aşikârdır şeklinde bir açıklama yaptı.

Son olarak misafirperverliklerinden dolayı Çubuk Alperen Ocakları yönetimine teşekkür eden Yücel KILIÇKAYA, Dünya evine giren Ocak Başkanım Sayın Salih ÖZDEMİR"E ömür boyu mutluluklar diliyorum. ALLAH ( C.C. ) vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder İNŞAALLAH dedi.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çubuk Alperen Ocakları Başkanı Salih ÖZDEMİR; BBP Üsküdar Gençlik Kollarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum