Başkentte yeni trafik düzenlemesi

Başkentte yeni trafik düzenlemesi

Libya Caddesi'nde bulunan çok katlı otopark ve Servi Sokak arasındaki güzergahın, "Köprülü Kavşak Çalışması" nedeniyle 27 Nisan Pazar gününden itibaren trafiğe kapatılacağı bildirildi.



Ankara Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, trafik sorunun çözümü için amacıyla 27 Nisan'da Kolej Kavşağı'nda başlayacak çalışmalar nedeniyle bölgede yeni trafik akışı uygulaması başlatılacağı belirtildi.

Kolej Kavşağı'ndaki "Köprülü Kavşak Çalışması" nedeniyle Ziya Gökalp Caddesi Dikimevi-Kızılay istikametlerinin trafiğe açık bulundurulacağı kaydedilen açıklamada, Libya Caddesi'nde bulunan çok katlı otopark ve Servi Sokak arasının 27 Nisan Pazar günü saat 07.00'den itibaren taşıt trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, çalışma süresince geçerli olacak trafik akış güzergahları şöyle sıralandı:

"-Ulus yönünden gelip; Esat, Seyranbağları, Gaziosmanpaşa istikametine gidecek sürücüler, Süleyman Sırrı Sokak'tan Sağlık-1 Sokak'a dönerek, Ziya Gökalp Caddesi'nde oluşturulan sinyalize kavşaktan tekrar sola dönerek Çaldıran Sokak ve Çevre Sokak'ı takiben Libya Caddesi'ne ulaşabilecekler.
-Esat, Seyranbağları ve Gaziosmanpaşa yönünden gelip; Kızılay istikametine gidecek sürücüler, Libya Caddesi ve Mahmut Esat Bozkurt Kavşağı'ndan Servi ve Aydoğmuş sokakları takiben Ziya Gökalp Caddesi'ne ulaşabilecekler ve Ziya Gökalp Caddesi ile Aydoğmuş Sokak kesişiminde yeni oluşturulan sinyalize kavşaktan sola dönerek, Ziya Gökalp Caddesi'ni takip edebilecekler.
-Kurtuluş ve Dikimevi istikametine gidecek sürücüler, Libya Caddesi ve Mahmut Esat Bozkurt Caddesi Kavşağı'ndan Servi Sokak ve Aydoğmuş Sokak'ı takiben Ziya Gökalp Caddesi'ne ulaşabilecekler ve Ziya Gökalp Caddesi ile Aydoğmuş Sokak kesişiminde yeni oluşturulan sinyalize kavşaktan sağa dönerek, Ziya gökalp Caddesini ve Cemal Gürsel Caddesi'ni takip edebilecekler.
-Dikimevi yönünden gelip; Seyranbağları ve Gaziosmanpaşa istikametine gidecek sürücüler, Kurtuluş Kavşağı'ndan Kıbrıs Caddesi'ni takiben, Ziya Oralay Caddesi üzerinden Türközü Vedat Dalokay Caddesi'ne ulaşabilecekler."

AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.