Başkan anneler gününü kutladı

Başkan anneler gününü kutladı

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, Anneler Günü dolayısıyla hanımlar lokalinde bir kutlama düzenledi.

Başkan Tuğluca Anneler günü dolayısı ile yaptığı konuşmada; “Dünyanın en güzel, en temiz, en masum duygusu hiç şüphesiz anneliktir. Anne, taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde; bu sorumluluğa canını, kalbini ve sadece kendisine özgü hislerini de katan kişidir. Yaşamlarını çocuklarına adarken annelerimizin ortaya koyduğu sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir.

Annenin çocuklarına gösterdiği fedakârlığın sınırsızlığı, aslında topluma karşı da bir fedakârlıktır. Varlıklarıyla yaşamımızı zenginleştiren ve güzelleştiren, bizlere güven ve güç veren annelerimiz, mutluluğumuzda olduğu gibi, en zor anlarımızda da sevgilerini, şefkatlerini ve engin hoşgörülerini bizlerden esirgememektedir. Karşılıksız sevgi ve emek veren, sonsuz hoşgörü ve şefkati ile büyüten çok kıymetli annelerimizin sizlerin huzurunda Anneler Gününü kutluyorum” dedi




Çubuk Belediyesi hanımlar lokali tarafından organize edilen anneler günü kutlamaları çerçevesinde yılın annesi seçildi. Bu yıl yılın annesi seçimi Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’nın isteği üzerine Şehit anneleri seçildi. Çubuk ilçesinden Şehit olan 57 Şehit Annesine Başkan Tuğluca Tarafından hazırlatılan içerisinde şehit’in resmi olan saatler Şehit Annelerine verildi. Hediye töreninde duygulu anlar yaşandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.