Ankara'da Piknik Alanları Hafta Sonu Doldu Taştı

Ankara'da Piknik Alanları Hafta Sonu Doldu Taştı

Hafta sonu tatilini kentin gürültülü ortamından uzakta, keyifli ve huzurlu geçirmek isteyen Ankaralılar, yeşilin ve mavinin hakim olduğu park, bahçe ve mesire alanlarına akın etti.

Ankara genelinde bulunan dev park ve mesire alanlarında aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirmek isteyen Başkentliler,Karagöl,Çubuk II Barajı,Göksu, Mavi Göl, Mogan, Harikalar Diyarı gibi kentin önemli dinlenme merkezlerinde, mangal keyfi yaptı. Yeşil ile mavinin bir arada bulunduğu parklarda bir yandan yorgunluk atan aileler, kent yaşamının gürültülü ortamından uzaklaşarak doyasıya da dinlendi.

Yoğun iş temposundan yorgun düşen Ankaralılar, Büyükşehir Belediyesi rekrasyon alanlarında gönüllerince dinlenme imkanı bulurken, çocuklar da dilediğince eğlendi. 7 gün 24 saat güvenlik kontrolü altında olan parklarda çocuklar, huzur ve güven içerisinde oyunlarını oynadılar.  

Her türlü aktivitelerin merkezi olan mesire alanlarında, kamelyalarda istirahat eden, mangal yakan, yürüyüş yapan ve balık tutan vatandaşlar güzel bir gün geçirirken, bisiklete binen, top oynayan ve göl kenarında ördek, kaz ve karabatakları besleyen çocuklar günün tadını çıkardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.