Ankara Valisi Çubuk'ta

Ankara Valisi Çubuk'ta

Ankara valisi Kemal Önal,Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'nın davetlisi olarak çubuk'a geldi.


Çubuk belediyesinin çubuk 2 barajında düzenlemiş olduğu öğle yemeğine katılan Ankara valisi Kemal ÖNAL yemek boyunca Çubuk'un belli başlı sorunlarını dinledi.

Ankara valisi Kemal ÖNAL, Ankara Keçiören kaymakamı Mustafa GÜLER ,Çubuk Kaymakamı Meftun DALLI, Çubuk Belediye Başkanı Adem TUĞLUCA, Çubuk belediye Başkan yardımcısı Osman AYDOS , Encümenler ,İl genel meclis üyeleri ve yerel basın mensuplarının katıldığı yemekte çubuk platformu başkanı Ahmet YALÇIN sorunları şu şekilde sıraladı:
Son zamanlarda bazı gazetelerde çıkan haberlere göre Ankara genel evinin yıkılması ve taşınacağı yerler arasında Çubuk"un da isminin geçmesindeki endişeleri, ulaşım sorunu ve Çubuk barajı ile Çubuk parkı arasında kalan Çubuk çayının tabi yapısının bozulduğu bununla ilgili Büyük Şehir Belediyesinin bir projesi olup olmadığını sordu.
Bu sorulardan ulaşım konusu üzerinde yoğunlaşan Vali Önal “Ulaşım konusunu araştırarak size yardımcı olacağım” diye söz verdi.



Yemekten sonra Çubuk belediye başkanı Adem TUĞLUCA , Ankara valisi Kemal ÖNAL" a çubuklular tarafından yapılan hediyeleri taktim etti.
Çubuk barajından ayrılan vali çubuk sağlık su fabrikasına uğrayarak çay ve su ikramlarını kabul etti. Fabrika hakkında bilgi alan vali Önal daha sonra Çubuk Organize Hayvancılık bölgesini yerinde inceledi.Vali Önal bu proje ile ilgili “gerekli aşamalar hazır fakat bölgenin özel mülk arazisinin yakınında olması ve kamulaştırılmasına fırsatçıların izin vermemesi bizi zor durumda bırakıyor. Kamulaştırma çözülürse bizde sizlere yardımcı oluruz.” dedi. Hayvancılık konusunda ise inşallah bu konuyu çözeceğiz bunun modern bir hayvancılığın nasıl yapılacağını göstermek açısından önemli olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum