Ankara Bulvarı Asfaltlanıyor

Ankara Bulvarı Asfaltlanıyor

İlçe merkezinin girişi olan Ankara Bulvarında yapılan yol genişletme çalışmasının ardından asfaltlama çalışması da başladı.

                İlçesinin ana halteri ve atar damarı olarak kabul edilen merkez ile Ankara arasındaki bağlantıyı sağlayan Ankara Bulvarında, yapılan genişletme çalışmasının ardından asfaltlama çalışmasının da başladığını ve tüm hızı ile devam ettiğini söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, çalışmaların büyük bir kısmının Kurban Bayramına kadar bitirilmesinin planlandığını belirtti. Bu bölgede dört etapta yapılan genişletme çalışmaları ile birlikte aynı zamanda alt yapının da yapıldığını hatırlatan Başkan Özden, bu nedenle çalışmaların uzadığını kaydetti. 

                Yeni Şabanözü Kavşağından Coşkun Petrole kadar olan kısmın yapıldığını ve daha sonra Coşkun Petrolden Sağlık Meslek Lisesine kadar olan kısmın yapıldığını söyleyen Başkan Özden, Sağlık Meslek Lisesinden Yıldırım Beyazıt Okuluna kadar olan kısım ile buradan Eski Şabanözü Kavşağına kadar olan bölümde ilçe merkezine gidiş istikametinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

 Başkan Özden, açıklamasın şöyle devam etti:

’’ İlçemizin atar damarı olan bu yolda başlattığımız genişletme çalışması son aşamalarına geldi. Çalışmanın uzun sürmesinin nedeni genişletme çalışması yaptığımız bu bölgede alt yapı çalışmalarının yeniden yapılmasıdır. Doğalgaz, içme suyu, elektrik hattı, pissu ve yağmur suyu hattı tamamen yeniden döşendi. Şimdi de asfaltlama çalışması başladı ve devam ediyor. Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulundan Eski Şabanözü Kavşağına kadar olan bölümde de doğalgaz çalışmasını bekliyoruz. Burada doğalgaz çalışmasının tamamlanması ile birlikte hemen asfaltlama çalışmasına başlayacağız’’ dedi

                İlçede 2010 ve 2011 yıllarını alt yapı yılı ilan ettiklerini vurgulayan Başkan Özden, Çubuk’ta alt yapı ve yol çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğinin de altını çizdi. Ankara Bulvarında çift taraflı yol genişletme çalışmaları yaptıklarını kaydeden Başkan Özden, yapılan yol genişletme çalışmalarının vatandaşlarla yapılan görüşmeler ve vatandaşların desteği alınarak yapıldığını vurguladı.

Gelişen ve modernleşen kentte bu yolun trafik açısından rahatlamasının Çubuk için çok büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Özden, ’’Çalışmalar bittiğinde refüjlü, aydınlatılmış, çiçeklendirilmiş estetik bir bulvar olacak. Yeni yapılan Çubuk Devlet Hastanesi ve kurulacak üniversite ile Ankara Bulvarı muhteşem olacak. Yapılan bu çalışmalarla Çubuk güzelleşecek ve Ankara'nın cazibe merkezi haline gelecektir’’ şeklinde konuştu.

Başkan Özden, kendilerine her konuda destek ve yardımcı olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e,  ilçe halkına ve kurum yöneticilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.