"Akkaya" son müşterisiyle helalleşmiş

"Akkaya" son müşterisiyle helalleşmiş

Çubuk sanayi siteinde faaliyet gösteren Karagöl Ayran Fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Hasan Akkaya ve Hamza Canlı dün Cuma Namazın müteakip kılınan cenaze Namazının ardından defnedildiler.

Süt Fabrikasında Meydana Gelen Patlamada Hayatını Kaybeden Hasan Akkaya, Yaşamını Yitirmeden Önce Son Süt Verdiği Müşterisinden Helallik Aldıktan Sonra Fabrikaya Gitmiş. Patlamada vefat eden Akkayanın Asker Arkadaşları Cenazeye Katılarak Taziyelerini Bildirdi.





      Çubuk'ta süt ürünleri fabrikasında meydana gelen patlamada yaşamını yitiren 26 yaşındaki Hasan Akkaya'nın cenazesi Yukarı Çavundur beldesinde kaldırıldı. Baba mesleği olan süt üreticiliği ve toptancılığını kardeşiyle sürdüren Akkaya'nın yaşadığı belde ile Çubuk ilçesinde çok iyi, güvenilir bir kişi olarak tanındığı öğrenildi.

     İlçe Müftüsü Ali Canbolat'ın Cuma namazını müteakip cenaze namazı kıldırdığı Hasan Akkaya Aile mezarlığına defnedildi. Akkaya'nın cenazesine belde ve Çubuk'tan katılan vatandaşlar büyük kalabalık oluşturdu. Askerden 5 ay önce geldiği öğrenilen Akkaya'nın asker arkadaşları da olayı duyunca çok üzüldüklerini ve arkadaşlarının cenazesine katılmak için Samsun ve İstanbul'dan geldiklerini kaydetti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum