Ailemin ve Ülkemin Trafik Polisiyim

Ailemin ve Ülkemin Trafik Polisiyim

Türk Polis Teşkilatı'nın 164. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Çubuk Emniyet Müdürlüğü tarafından Çubuk Aile Yaşam Merkezi öğrencilere yönelik Ailemin ve Ülkemin Trafik Polisiyim projesi kapsamında kimlik kartları verildi.


Çubuk Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi tarafından ülkenin en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununun köklü olarak çözümüne destek vermek amacıyla, Çubuk Aile Yaşam Merkezinde öğrencilere yönelik 2 günlük uygulamalı trafik kursu verildi. Türk Polis Teşkilatı'nın 164. yıl dönümü kutlamaları gününe denk gelen eğitim sonunda, kursiyer öğrencilere Çubuk Emniyet Müdürü Ali Sinop ve Trafik Şubesi Komiseri Hüseyin Bayrak tarafından karanfil ve Ailemin ve Ülkemin Trafik Polisiyim kimlik kartı verdi.



Öğrencilere kimlikleri verildikten sonra bir konuşma yapan Komiser Bayrak, ""Biliyorsunuz ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununda her yıl onlarca kaza olurken onlarca da hayat yaşamını yitiriyor. Trafik kurallarına yeterince uyulmadığı için her yıl pek çok vatandaşımızı kazalarda kaybetmekteyiz. Bu yüzden trafik kurallarına uyumamız hayatımızın güvenliği açısından son derece önemlidir. Sizlere verdiğimiz iki günlük seminer sonrasında öğrendiklerinizi yakın çevrenizle ve ailenizle paylaşarak trafik kazalarını en aza indirmeyi hedefliyoruz. Aldığınız bu kimlik kartlarınız ile trafik konusunda sizleri daha dikkatli ve hassas olmaya davet ediyoruz"" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.