Aile Yaşamdan Kaymakama Teşekkür Ziyareti

Aile Yaşamdan Kaymakama Teşekkür Ziyareti

Çubuk Aile Yaşam Merkezi üyeleri, kendilerine verilen desteklerden dolayı Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

Merkez üyeleri aralarında seçtikleri temsilciler ve Merkez Müdürü Ahmet Tandoğan ile birlikte Kaymakam Dallı"yı ziyaret ettiler. Kaymakam Dallı"ya şiir yazan Ramazan Altınsoy ve resmini yapan Hasan Dostay"ın eserlerini ve teşekkür plaketini üyeler adına Kaymakam"a Merkez Müdürü Tandoğan verdi. Ziyarette merkez ve faaliyetleri hakkında Kaymakam Dallı"ya bilgi veren Tandoğan, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Kaymakam Dallı ise "" İlçemizde böylesi güzel bir tesisin olması ilçe halkımı dolayısı ile bizleri mutlu etmektedir. Merkezinin yapmış olduğu faaliyetler sayesinde tinerci ve balici tabir ettiğimiz gruplarda azalmalar olduğu gözlemlenmektedir. Böylesi faydalı ve güzel bir merkez için bizim üzerimize düşen her türlü desteğe biz hazırız. Tüm Çubukluların bu etkinliklere ve faaliyetlere katılmasını istiyoruz""diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.