AGD'den, Kutlu Doğum Etkinliği

AGD'den, Kutlu Doğum Etkinliği

Anadolu Gençlik Derneği Çubuk Şubesi Tarafından Peygamber Efendimizin Doğum Günü Olarak Kabul Edilen Kutlu Doğum Günü Nedeniyle Program Düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Anadolu Gençlik Derneği Çubuk Şubesi'nce Organize edilen,"SEVGİLİLER SEVGİLİSİNİ ANMA" Proğramı Halkın yoğun ilgisi altında Belediye Düğün Salonunda yapıldı.

İstklal Marşı ile başlayan proğram,GÜL MUHAMMET adlı slayt gösterisiyle devam etti.
Hamidiye Camii İmam Hatibi Bilal GÜLER Hoca'nın Kur'an ziyafetin'den Sonra, İlahiyatçı Abdullah Arslan hocaefendi;PEYGAMBERİMİZ NİÇİN GÖNDERİLDİ? BİZLER NASIL YAŞARSAK PEYGAMBERİMİZE LAYIK ÜMMET OLABİLİRİZ? Konulu bir konferans verdi.
Toplumun batağa saplandığı şu günlerde Hz.Peygamber Efendimizi anlamaya ve anlatmaya gayret göstermeliyiz diyen Arslan" Her müslüman Dünyada ne kadar kalacaksa, dünyası için o kadar, Ahirette ne kadar kalacaksa, Ahireti için o kadar çalışmalı diyerek sözlerini bitirdi
Akabinde Genç Sanatçı Osman Gündüz İlahi ve ezgiler söyledi.
Ve dua Gökçedere Kur'an kursu Müdürü Lokman Öztürk'ün yaptığı dua ile program sona erdi

Programa; Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Yunus UYAR, Saadet Partisi önceki Belediye Başkan Adayı Resülü KÜÇÜK, Eski Belediye Başkanlarından Süleyman HAKSEVER ve Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile İLçe Başkanı Yusuf MERTOĞLU, Çudef ( Çubuk Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Recep TAŞ ve Gökçedere Kur'an Kursu Müdürü Lokman ÖZTÜRK Hoca ile çok sayıda vatandaş katıldı.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.