Adliye Önünde Silahlı Yaralama

Adliye Önünde Silahlı Yaralama

Çubuk Adliyesi önünde silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi yaralanırken, saldırgan kısa sürede yakalandı.

Daha önce aralarındaki husumetten dolayı adliyedeki davalarına giden Serdar.A ile Selami.A adliye çıkışı aralarında tartışma çıkması üzerine Serdar A. Ruhsatsız beratta silahı ile Selami A'yı yaralayıp kactı.Serdar A.Ptt caddesi üzerinde bulunan halı saha yakınlarında üzerinde 9 mm beratta şarjör ve içinde 6 adet MKE yapımı 9 mm çapında fişek ile Çubuk Emniyetinin Başarılı bir operasyonuyla 5 dk içersisin'de yakalanarak gözaltına alındı.Ağır Yaralanan Selami A. Çubuk Devlet Hastahanesine kaldırıldı.Burada ilk müdahalesi yapılan Selami A. durumunun kritikliği nedeniye Ankara'ya sevkedildi.















Sultanahmet Şinasi Öktem Caddesi'ndeki adliye önüne gelen bir kişi, üzerinde kimlik bulunmadığı belirtilen bir kişi ile Ayhan Yalçın K'ya tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucu yaralanan 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla Haseki ile İstanbul eğitim ve araştırma hastanelerine kaldırıldı.



Olayın ardından kaçmaya çalışan zanlı ise silah seslerini duyarak görev yaptıkları adliyeden dışarı çıkan polisler ile takviye olarak gelen ekiplerce kısa sürede yakalandı. Şüpheli, Kumkapı Polis Merkezi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.