Aa'ya "En İyi Haber Ajansı" Ödülü

Aa'ya "En İyi Haber Ajansı" Ödülü

Çubuk Belediyesinin ilçeye hizmet verenleri belirlediği ankette, Anadolu Ajansı (AA) "En iyi haber ajansı" seçildi.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen ödül törenine, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, Ankara Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Anadolu Ajansı Kurumsal İlişkiler Müdürü Nevzat Demirkol ve Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin'in de aralarında bulunduğu davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Festival komitesinin yürüttüğü ve Çubuk ilçesine hizmet edenlerden oluşan yüz kişilik isim listesinden, yapılan anketler sonucunda en yüksek tercihi alanlar arasından oluşturulan "Yılın En İyileri" ödül töreninde konuşan Haluk İpek, "Çubuk Turşu ve Kültür Festivali"nin, 7 yıl önce başlamasına rağmen ilçenin bütün Türkiye'de ve dünyanın birçok ülkesinde tanınmasına neden olduğunu söyledi.

-Aa, yılın en iyisi-

Konuşmanın ardından , ödüle layık görülenler tek tek sahneye çağrılırken,

"Yılın en iyisi" seçilen Aa'nın ödülünü, Kurumsal İlişkiler Müdürü Nevzat Demirkol aldı.

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek ile Nevzat Demirkol'a ödülleri, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından verildi.

Öte yandan, değerlendirmede, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ankara Valisi Alaattin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, İş-Kur Ankara İl Müdürü Talip Altuğ, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Başkent Doğalgaz Genel Müdürü Halil İbrahim Kırşan, Yenimahalle Kaymakamı Meftun Dallı ve iş adamlarından Cemal Şişman, Hasan Bostan, Özkan Turhan, Ahmet Keser ve Onur Arsan

"Yılın en iyileri" seçildi.

Ödül töreni, halk dansları gösterisi ve çeşitli konserlerle son buldu. - ÇUBUK

(Anadolu Ajansı)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.