98 Engelliye Ayakkabı

98 Engelliye Ayakkabı

Çubuk’ta, Yeni Harika Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde fakir ve engelli 98 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunuldu.

Özel Yeni Harika Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurum müdürü H. Aslan Savaş, kurucu müdürler Adnan-Meryem Gündoğdu ve Yakupoğlu A.Ş. Müdürü Kamil Güldalı, tarafından organize edilen yardımda, 98 fakir ve engelli öğrenciye ayakkabı hediye edildi.

Fakir ve engelli öğrencilere ayakkabı hediyelerini Çubuk Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Kahraman takdim etti.

Merkezin son derece güzel ve engelli öğrencilere yakışır bir şekilde dizayn edildiğine dikkat çeken, Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Kahraman, “Engelli insanlara yardım etmek tüm insanlığın görevidir. Tüm engelli kardeşlerimize elimizden geldiğince yardımcı olmalıyız. Onlara acıma yerine iş olanakları sağlamalıyız. Kanun önünde sağlam insanlardan hiçbir farkları olmadığını engelli kardeşlerimize göstermeliyiz. Bu tür faaliyetler de her zaman yer alacağız" dedi.


Özel Yeni Harika Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurum müdürü H. Aslan Savaş, kurucu Müdürleri Adnan Gündoğdu ve eşi Meryem Gündoğdu Yakupoğlu A.Ş."nin yaptığı yardımın kendilerini sevindirdiğini belirterek, yapılan bu yardımların engellilerin unutulmadığını bir kez daha hatırlattığını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.