6 Şehide Başsağlığı ve Bölücülere Kınama

6 Şehide Başsağlığı ve Bölücülere Kınama

Irak sınırına 4, İran sınırına da 40 kilometre uzaklıktaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na cuma gecesi yaklaşık 200 kişilik PKK grubu saldırmış, 6 saat süren çatışmada ise 6 askerimiz şehit olmuş, 10 askerimiz de yaralanmıştı. Kahraman askerlerimizin a

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİN"DEN,


Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden yapılan basın açıklamasında; Irak sınırına 4, İran sınırına da 40 kilometre uzaklıktaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na cuma gecesi yaklaşık 200 kişilik PKK grubu saldırmış, 6 saat süren çatışmada ise 6 askerin şehit olmuş, 10 askerimiz de yaralanmıştır. Kahraman askerlerimizin anında cevap vermesiyle de, 19 teröristin etkisiz hale getirilerek geri püskürtmüştür.

Vatanımızın bölünmez, bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, sınırın en ücra köşesinde, vatanımızı, bayrağımızı, cumhuriyetimizi, bağımsızlığımızı ve namusumuzu koruyup, beklerken, yine bölücü terör örgütü PKK"nın saldırısına maruz kalmışlardır.

Bu saldırıyı kahramanca vatanlarını savunurken şehit düşen, İbrahim ATASAGUN, Yurdakul ALCAN, Serhat GENÇ, Emrah ŞÜDÜT, Eyüp DAĞTEKİN, Gökhan UZUN"a, ALLAH"TAN rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

Ayrıca terörden en çok canları yanan bizler, vatan hainlerini de şiddet ve nefretle kınıyoruz, bölücülerin kökünün kazınıncaya kadar operasyonlara devam edilmesi istiyoruz, denildi.




Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum