2. Mezuniyet Sevinci

2. Mezuniyet Sevinci

İç Anadolu’nun en büyük festivalini yapan Çubuk’un yeni hedefi Türkiye’nin en büyük festivalini yapmak ve bunun için her şeyi yapıyorlar.


Çubuk Belediyesi Eğitim Kültür Servisi ve Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında festivalde stant açacakların eğitilmesi amacıyla açılan kurslar ikinci dönem mezunlarını verdi.

Festivalde yiyecek standı açacakların düzenli, hijyenik, görgü kurallarına uygun ve kaliteli mamul üretmeleri için açılan festival hazırlık kurslarında beklenen den daha çok talep ile karşılaşıldı.

Mezuniyet töreninde kurslar ile ilgili bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca şunları söyledi;”Türkiye de ilk olan Festival Katılım Kursu ile kursiyerlere, mesleki beceri de kazandırılması amaçlandı ve verilen kurs sertifikaları ile kursiyerlere yeni iş kapıları açılmış oldu.

İkinci mezuniyetini verdiğimiz festivale hazırlık kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerler aldıkları sertifikalar ile Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalin de stant açmaya hak kazanacaklar” dedi (H.Yiğiner)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.