Kargın Mahallesi Suya kavuştu

Kargın Mahallesi Suya kavuştu

Kargın Mahallesi Muhtarı Yüksel Tüfeközdemir, uzun uğraşlardan sonra mahallesine gelen sudan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.


Mahalle Muhtarı Yüksel Tüfeközdemir, Mahallelerinin 100 yıllık su ihtiyaçlarının karşılanmasından dolayı sevince boğulduğunu belirterek yetkililere teşekkür etti. Mahallelerinin 100 haneli bir yerleşim yeri olduğunu belirten Tüfeközdemir, şunları söyledi:"" Mahallemizde uzun yıllardır su sıkıntısı çekmekteydik. Özellikle küresel ısınma ile birlikte hat safhaya çıkan su sıkıntımıza, ASKİ yetkililerince mahallenin muhtelif yerlerine birçok sondaj vurmalarına karşılık herhangi bir çözüm bulunamadı. Mahallenin su ihtiyacını tankerlerle su getirerek gideriyorduk. Taşıma ile sağlanan suda mahallelinin ihtiyacını görmüyordu. Sular akmadığı için vatandaşlar başta bana olmak üzere tüm yetkililere sitem ediyorlardı. Konuyu yetkililere ilettik ve sonunda ilçe merkezinden borularla getirilen su mahallenin su deposuna bağlandı ve özlediğimiz suya kavuştuk. Bizlere yardımcı olan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek"e, ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç"a, Çubuk Belediye Başkanvekili Halil Soba"ya, Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan"a, Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden"e, Çubuk Platformu Başkanı Ahmet Yalçın"a ve yerel gazetecilerimize mahallem adına teşekkür ederim. Büyük sorunumuz olan suyumuza kavuştuğumuz için tüm mahalle halkı çok sevinçliyiz"" dedi



Birkaç gün önce mahalle içerisindeki sokak yollarının da sıcak asfalta kavuştuğunu belirten Tüfeközdemir, mahalle sakinlerinin kendisini bir dört yıl daha muhtar olarak seçmemelerinin hiçbir nedeni olmadığını iddia etti. Mahallede yaptığı önemli hizmetleri sıralayan Tüfeközdemir, şunları söyledi:"" Mahallemize Cem Evi ve Köy Konağına kavuşturduk. Tüm yollarımızı sıcak asfalt ile kaplattık. En büyük sorunlardan biri olan içme suyu meselesini de hallettik. Mahallemiz bu dönemde önemli hizmetler almıştır"" şeklinde konuştu.

H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum