Çubuk'ta 'Köy Odası Buluşmaları' Başladı

Çubuk'ta 'Köy Odası Buluşmaları' Başladı

Çubuk Kışlacık Mahallesi’nde 'Köy Odası Buluşmaları' başlatıldı.

Kışlacık Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğindeki buluşmaya, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, MHP İlçe Başkanı Adem Kisecik, Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) Başkanı Recep Taş, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dernek Başkanı Mustaf Oruç, baba ve dedelerinin köy odalarıyla ilgili anılarını sıkça bahsettiklerini ancak kendilerinin o güzel atmosferi bugüne kadar yaşayamadıklarını söyledi. Hem büyüklerinin o özlemlerini gidermek hem de kendilerinin bu güzel atmosferi yaşamaları için 'Köy Odası Buluşmaları' projesini başlattıklarını anlatan Oruç, bu geleneği sürdürmek istediklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Acehan da bu tür programların önemine işaret ederek, 'Bu birlik ve beraberliğimizin her alanda daha da verimli bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum. İnsanlar burada birbirlerini yakından tanıma fırsatı buluyorlar. Bugün burada hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu proje için dernek başkanımzı Mustafa Adem'e teşekkür ederiz' dedi.

ÇUDEF Başkanı Recep Taş ise dernek başkanı ve yönetim kuruluna örnek projeden dolayı teşekkür ederek, üye dernekleri bu tür projeler konusunda teşvik edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.