Zabıtaya İzin Yok

Zabıtaya İzin Yok

İlçe halkının Kurban Bayramı’nı rahat ve huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla Zabıta Müdürlüğü’nde tüm izinler kaldırıldı.

Çubuk Belediyesi, İlçe halkının Kurban Bayramını rahat ve huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bir dizi önlem aldı. Bayram süresince Zabıta Kolluk kuvvetleri devriye gezecek.

DENETİMLER ARTTI

Çubuk Belediyesi"nden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı tatili boyunca alışveriş, kahvehane, pastane, internet cafeler ile mezarlıkları sürekli denetim altında tutacak. Ayrıca ulaşımı sağlayacak özel halk otobüsü, dolmuş ve taksiler de Zabıta Müdürlüğü ekiplerince denetlenecek. Kurban kesimi yapılacak mezbahana ve çiftliklerde bayram öncesi ve bayram süresince denetimde tutulacak yerlerin başında geliyor.



KURBAN Bayramı süresince hizmetlerin aksamaması için Bayram"da nöbetçi personel uygulamasına gidilecek. İtfaiye ve cenaze hizmetlerinin yanı sıra Su ve Kanal Arıza ve Temizlik İşleri ekipleri 24 saat aralıksız görev yaparak, vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayacak.

Mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri

İşletme Müdürlüğü Arife gününde Paşa ve Asri Mezarlığı"na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Bayramlaşma

İlçe de Halk ile bayramlaşma 24.12.2007 Pazartesi yani bayramdan sonra ilk mesai günü saat 09:00 da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.