Yunus Giyim Hem Bayrama Hem de Kışa Hazır

Yunus Giyim Hem Bayrama Hem de Kışa Hazır

Bize Uğramadan Alış Veriş Yapmayınız

Bayram öncesi yoğunluğun yaşandığı mağazalardan olan Yunus Giyim’de birbirinden güzel bayramlıklar ve kışlıklar müşterilerin beğenisine sunuldu. Yunus Giyim’de bayramlık ve kışlıkların fiyatları da oldukça indirimli sunuldu.

İlçenin önde gelen giyim sektörü temsilcisi Yunus Giyim Sahiplerinden Yunus Asma, yeni sezon ürünleri için büyük bir kampanya başlattı. İlçeye getirdiği yeni tarzıyla hem klasik hem de spor giyimin adresi olan Yunus Giyim’de takım elbiseler, gömlekler, kazaklar, yelekler, ayakkabı çeşitleri, çift taraflı montlar, blazer, sweet ve kot ceketler oldukça cazip fiyatlara satışa sunuluyor.

Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak No: 10 / A Çubuk’ta faaliyetini devam ettiren Yunus Giyim, ilkbahar-yaz sezonunun ürünlerini vitrininden indirerek sonbahar-kış sezonu ürünleri reyonlarına yerleştirmeye başladı. Kış sezonu ürünlerini kısa bir süre önce hizmete sunmasına rağmen sonbahar ve kışlık giyimin aranan işletmelerinden biri haline gelen Yunus Giyim, yeni sezona da büyük bir indirim kampanyası ile başladı.

Bazı ürünlerde büyük oranda indirimler gerçekleştiren işletme geniş ürün yelpazesini indirimlerle satışa çıkardı.

Bugüne kadar geniş bir müşteri kitlesine ulaştıklarını ifade eden Yunus Asma, “Müşteri potansiyelimiz her geçen gün artıyor. Yeni sezona erken başladık. İndirim kampanyasıyla da büyük bir hareketliliğinin başlangıcını da yaptık” diye konuştu.

-Hem Bayan Hem de Erkek Giyimin Adresi

Uzun yıllar boyunca giyim mağazasında çalışan Yunus Asma, getirdiği kaliteli model tarz ürünleriyle sektörün aranan isimlerinden oldu. Yaptığı indirimlerle de Çubuk’ta adını duyuran mağazada bayanlar için yüksek bel pantolon, hırkalar, montlar, şişme yelek, deri mont, kot ceketler, kapüşonlu kot ceketler, spor mont ve klasik montlar kısaca her tarzda ürün bulunması mümkün.

Bize Uğramadan Alış Veriş Yapmayınız

Erkekler için ise trenchcoat’lar, gömlek kumaş pantolon, şişme montlar, kareli gömlekler ve birçok ceket çeşidi bulunuyor. Mağazanın sahibi Yunus Asma, her kesime hitap ettiklerini belirterek, “Kaliteli ürün ve modayı yakından takip ederek müşteriyi el üzerinde tutmak en önemli ilkemiz. Fiyatlarımızın cazip olmasından dolayı her dönem tercih ediliyoruz. Ürün çeşidimizin çok olması da müşteriyi etkiliyor. Daha burada sayamadığımız binlerce ürün çeşidimiz bulunmaktadır. Biz tüm ilçe halkımızı bize uğramadan alış veriş yapmamaları konusunda uyarıyoruz” dedi.

yunu-giyim-kurbanbayrami.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.