YIL-DER üyeleri iftar sofrasında buluştu

YIL-DER üyeleri iftar sofrasında buluştu

Çubuk'ta Yıldırım Ahalisi Derneği (YIL-DER) üyeleri geleneksel iftar buluşmaları yemeğinde bir araya geldi.

 Çubuk'ta Yıldırım Ahalisi Derneği (YIL-DER) üyeleri geleneksel iftar buluşmaları yemeğinde bir araya geldi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan Fatih Erkek Talebe Yurdunun bahçesinde düzenlenen iftara YIL-DER üyelerinin yanı sıra ilçe protokolü ve yurtta kalan öğrenciler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan yemeğin ardından konuşan YIL-DER Başkanı Emrah Erdoğan, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

Geleneksel iftar buluşmalarını bu yıl da yapmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Erdoğan, "17 köyü buluşturan çatı bir kuruluş olarak hep birlikte aynı sofrada buluşmanın sevincini ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Genel kurulumuzun ardından düzenlediğimiz ilk programda bir aradayız. Bu birlikteliğin ve sevginin sonsuza kadar devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt de  sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, kent konseyine tüm ilçe halkının destek vermesi gerektiğini söyledi. 

Tekaüt, sivil toplum kuruluşlarının  birlik ve beraberliği sağlamak için oluşturulduğuna değinerek, "Yaşadığımız şehre sahip çıkmak için, herkesi kent konseyine destek vermeye davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:https://www.radikal.com.tr/ankara_haber/yil_der_uyeleri_iftar_sofrasinda_bulustu-1383117

2dsc06534.jpg2dsc06569.jpg2dsc06573.jpg2dsc06578.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.