Yıl-Der Kongrede Buluştu

Yıl-Der Kongrede Buluştu

13 Köy'den oluşan Yıldırım Ahalisi Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin 3.Olağan genel kurulu kızılay düğün salonunda yapıldı.

Çubuk Yıldırım Ahalisi Derneğinin 3. Olağan Genel kurulu Kızılay düğün salonunda yapıldı.Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan Yıldırım Ahalisi derneğinin 3. Olağan Genel Kuruluna ,Çubuk Belediye Başkanı,CHP İlçe Başkanı,İl Genel meclis üyeleri,Mahalle Muhtarları,Dernek temsilcileri ve üyeler katıldı.






Divan Başkanlığı'nı Av.H.Hüseyin Çelik'in yaptığı kongre Faaliyet raporu,Denetim Raporu ve Mali Rapor'un okunmasının ardın'dan başkanlık seçimiyle devam etti.

Tek listeyle gidilen seçimde Dernek kurucusu Ercan Arslan Başkan seçildi.

Kongre sonrası Yeni Yönetim Kurulu Başkanı olan Ercan Arslan"Hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, bunları gerçekleştirmek için tüm üyelere de çağrıda bulundu. Arsaln ,dernekçiliğin büyük fedakarlıklar gerektirdiğini ve büyümenin birlik ve beraberlikten geçtiğini hatırlatarak, "Derneğimiz Bünyesinde 13 tane köyümüz var ve bu derneklere kayıtlı yüzlerce üyemiz var. Yeni yönetimle birlikte amacımız bayrağı daha da üstlere çıkartmak. Bunun için geldik ve üyelerimizin ve kamuoyunun da desteği ile bunu başaracak güçteyiz. Bu zamana kadar dernek için koşan çabalayan ve elini taşın altına koyan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra dilek ve temenniler bölümünde ,Çubuk Belediye başkanı Adem Tuğluca,İş Adamı ve eski SP Çubuk Belediye Başkan Adayı Resulü Küçük,CHP İlçe Başkanı A.Naci Yeşiltepe ve Çudef başkanı Recep Taş sivil toplum örgütlerinin önemine değinen birer konuşma yaptılar.


        YILDIRIM AHALİSİ ASİL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

  Ercan ARSLAN Y.Evci
2   Hasan ARSLAN Y.Aydoğan
3   Ramazan ŞENOCAK Y.Aydoğan
4   Erol MUTLU Y.Elören
5   Mehmet AKBAŞ Y.Elören
6   Ekrem MURAT Yeşilkent
7   Recai ÖZDEMİR Yeşilkent
8   Mustafa ÇALIŞKAN Kızılören
9  Tansel DEMİROK Kışlacık
10  Veysel ÖZKAN Kışlacık
11  Ali ERDOĞAN Kuruçay
12  Mehmet ULUAĞAÇLI Uluağaç
13  Hayati TÜRKÜLERİ Uluağaç
14  Orhan ÇAM Nusratlar
15  Durali KARATAŞ Nusratlar
16  Necati AYDOĞDU Durdoğan
17  Hayati ÖZYÜREK Çatköy
18  Şaban ÖZTÜRK Yaylak
19  Necati GENCER Karaçam
20  Raşit ÖZBEY Y.Aydoğan  
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum