YERLEŞKE KOORDİNATÖRÜ OSMAN ŞAHBUDAK ONORE EDİLDİ...

YERLEŞKE KOORDİNATÖRÜ OSMAN ŞAHBUDAK ONORE EDİLDİ...

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (YBÜ) Çubuk Yerleşkesi Koordinatörü Osman ŞAHBUDAK, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından onore edildi.

Şuayip YAMAN

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit babası Ahmet ŞAHİN ile birlikte

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi Koordinatörü Osman ŞAHBUDAK’ı makamında ziyaret ederek, Derneklerine yaptığı katkı ve desteklerden dolayı  “Teşekkür Plaketi” takdim etti.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yaptığı konuşmada, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi Koordinatörü Sayın Osman ŞAHBUDAK, Hem koordinatör,hemde Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı olarak, Derneğimize maddi ve manevi desteklerde bulunmuş, bulunmaya da devam etmektedir.

 

Bu nedenle Dernek olarak kendisini makamında ziyaret ederek, yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek onore etmek istedik. Bu vesile ile de başarılarının devamını temenni ediyoruz.

Bundan böyle, sosyal faaliyetler çerçevesinde; Geçmişten, günümüze Derneğimize, şehit ailelerimize ve gazilerimize maddi ve manevi destek veren; kurum ve kuruluşlarımızı, iş adamlarımızı, esnaflarımızı, idarecilerimizi, bürokratlarımızı, basın mensuplarımızı ve tüm hayırseverlerimizi; evlerinde, iş yerlerinde, makamlarında ziyaret ederek, teşekkür edeceğiz. Elimizdeki mevcut imkânlarla da onore edeceğiz.

Ayrıca Derneğimizi ziyaret edenlere de, iadeyi ziyaretlerde bulunacağız.

Bu vesile ile geçmişten günümüze kadar Derneğimize maddi ve manevi destek veren herkese ayrı ayrı  teşekkürü bir borç biliyoruz.

Bugün dört bir yanımız ateş çemberi iken, Haçlı ittifakı üzerimize dört koldan saldırırken, Ülkemiz yeniden bir kurtuluş mücadelesi verirken; Gün siyaset yapma günü, siyasi ve şahsi kin ve nefret kusma, senin partin, benim partim gibi ucuz söylemleri söyleme günü değildir!

Gün verilen bu kurtuluş mücadelesinde Devletinin ve Milletinin yanında yer alma günüdür.” Dedi.

‘Teşekkür Plaketi’ni Dernek Başkanı Zeki AVAN’dan alan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koordinatör Osman ŞAHBUDAK, “Bu plaket benim için sonsuz bir onur ve gurur kaynağıdır. Sizlere faydalı olabildiysek ne mutlu bize..

Şehit ailelerine ve gazilerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği’nin yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından izliyor ve takdir ediyoruz.

Bu Derneğimiz; Şehit ailelerine ve Gazilerimize hizmet eden manevi bir dernektir. Bu Derneğimiz milli bir dernektir. Herkesin bu Derneğe imkânları dâhilinde maddi ve manevi olarak destek vererek sahip çıkması gerekir.

Şehit yakınlarına ve Gazilerimize elimizden gelen katkı ve desteği her zaman vermeye hazırız. Bu nazik davranışlarından ötürü Başta Dernek Başkanımız olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Güvenlik güçlerimiz son zamanlarda yaptığı başarılı operasyonlarla bölücü terör örgütü PKK’ya karşı tarihinin en büyük darbesini vurmaya başlamıştır.

Terör örgütü almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, kahraman askerlerimize, polislerimize, korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedir. Ama akıtmış oldukları kanda er-geç boğulacaklardır.

Eğer ki bugün; Bizler bu ülkede rahat bir nefes alıyorsak, rahat bir şekilde yaşıyorsak,  rahat bir şekilde işimize gidip geliyorsak, ibadetlerimizi rahatça yapabiliyorsak, ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce nefes alıyorsak geleceğimize güvenle bakabiliyorsak, bunu bu cennet vatan için kanlarını ve canlarını seve seve feda eden şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

Şehit ve gazilerimiz Türk Milleti için her zaman onur ve gurur kaynağıdır.

Milletimiz ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındadır. Bu oyunları birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla bozacaktır.

Biz dimdik ayaktayız. Türkiye güçlüdür ve hiçbir zaman hainlere diz çökmeyecektir.

Ülkemiz ve milletimize yönelik haince, kalleşçe ve kahpece saldırıları gerçekleştiren kirli elleri, nefesimiz tükenene kadar lanetlemeye devam edeceğiz.

Cennet vatanımız bölmeye hainlerin hiçbir zaman gücü yetmeyecek. Milletimizin birliği ve beraberliği ebediyete kadar sürecek.

Ülkemizin bağımsızlığı, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna üstün fedakârlıklar göstererek, canı, kanı pahasına ve ölümüne göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecektir.

Vatanımızın her karış toprağını korumak, al bayrağımızın dalgalanması için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet,  gazilerimize de Allah'tan sağlık, şifa ve afiyetler dilerim.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.