Yerel Basın İlçe Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Yerel Basın İlçe Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Göreve yeni başlayan Çubuk Emniyet Müdürü Ali Sinop ‘a yerel basın mensupları hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Göreve yeni başlayan Çubuk Emniyet Müdürü Ali Sinop 'a yerel basın mensupları hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Elif Gazetesinden Ahmet Yalçın, Çubuk Gazetesinden Şuayip Yaman, Anadolu Ajansı Çubuk Temsilcisi Niyazi Yurtoğlu, İl Gazetesi Çubuk Temsilcisi Müfit Onbaşı, Ufuk Gazetesinden Onur Kök,Can Kaderoğlu, Radyo Kervan'dan Muhammet Zakir Özdemir, Çubuk Haber'den  Osman Şahbudak ve Çubuk Belediyesi Basın Merkezinden Hüseyin Yiğiner"in katıldığı ziyaret sıcak bir ortamda gerçekleşti.


Ziyarette birçok yerde görev yaptığının altını çizen Çubuk Emniyet Müdürü Ali Sinop; "İlçenin yabancısı değilim birçok kez geldim, birçok arkadaşım var. Bende bu yörenin insanıyım ve Çubuk"u çok seviyorum. Burada görev yapmak benim için bir onurdur. Bana layık görülen görevimi en iyi şekilde yapa bilmek için elimden gelen üstün çabayı sarf edeceğim. Basın Mensupları ile tanışmak ve bir arada olmak benim için çok keyif verici, sizlerin sayesinde de Çubuk"a çok güzel hizmetlerde bulunacağımıza inanıyorum” dedi
Emniyet Müdürü Ali Sinop; “Halkın desteğini almak bizim için son derece önemli. Halkın doğru bilgiyi almasını sağlamak ve halkın desteğini kazanmak için basınla ilişkilerimiz büyük önem taşıyor" dedi.
İlçe ile ilgili bir takım sorunlarında dile getirildiği ziyarette Basın mensupları da kendilerine gösterilen sıcak ilgi ve alakadan son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.