Yeniden Bir Değişim ve Vizyon Lazım

Yeniden Bir Değişim ve Vizyon Lazım

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Haksever, Şabanözü kavşağında açılan seçim bürosunun açılışını yaptı.

“İlçemizin Yeniden Bir Değişim ve Vizyona İhtiyacı Var”

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Haksever"in, Şabanözü kavşağında açılan seçim bürosunun açılışı Çubuk halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.  


Kalabalık bir topluluğa konuşan Haksever; “Geçmiş dönemdeki hizmetlerimizin devamı için yine kolları sıvadık. Yeniden yollara düştük. İlçemizin bekleyen sorunlarına acil çözüm bulmak noktasında, hizmeti birlikte paylaştık. Her şeyden önce belediyemizin kapısını siz vatandaşlarımıza açtık. Geçmiş dönemimizde yaptığımız yatırımlar ve hizmetler sonucunda ilçemizin çehresini değiştirdik. Sizlere ne kadar hizmet edilse az olduğu kanaatini taşımaktayız. Bu gün bulunduğumuz noktada, geriye gururla, geleceğe ise güvenle bakıyoruz. Şimdi ilçemizde yeni bir değişim rüzgârı esecek. Hizmet için başlayacağımız bu yolda, emin, güvenilir adımlarla hep beraber ve yine sizin de desteğiniz ile devam edeceğiz” dedi.
Seçim bürosunun açılışında da basına bir konuşma yapan Haksever; “Vatanımız, milletimiz, ilçemiz için hayırlı olsun. Açılışımıza gelen tüm değerli hemşerilerimize teşekkür ederim. Amacımız birliktelik sağlamak ve hizmetin devamı için yola çıktık. Sizler sayesinde tüm hemşerilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

 


 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum