Yenice Mahallesi Derneğinden Kutlu Doğum Proğramı

Yenice Mahallesi Derneğinden Kutlu Doğum Proğramı

Çubuk Yenice Mahallesi Derneğinden Kutlu Doğum Proğramı düzenlendi.

Dernek Sekreteri Harun ÇİFTÇİ açılış konuşmasında;

 “Dernek olarak ilk günden bu güne kadar Mahallemizdeki Birliği,  Beraberliği ve sosyal İletişimi oluşturmak için var gücümüz ile çalıştık ve çalışıyoruz. Bu kapsamda yaptığımız anlam ve önemi çok güzel Programımızda bizleri yalnız bırakmadığınızda ve katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bugün Programımızı sizlere ve Peygamber Efendimize layık bir şekilde hazırlamaya çalıştık inşallah başarılı bir şekilde gerçekleştiririz ve sizlerin yüreklerinde güzel bir sadaa bırakıyor oluruz.” şeklinde yaptığı açıklama ile programa maddi desteğini esirgemeyen hayır sahibine, hatimleri ile destek verenlere ve her zaman maddi manevi desteğini veren hemşerilerimize teşekkür ediyoruz"dedi.

Program Mahalle imam Hatibi Nazif Güllü'nün Kuran-ı Kerim ve Yüce Meali açıklaması ile başlayıp, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Kürsüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Vahit Göktaş bey sohbeti devam etti.

Katılımcılara Dernek tarafından içinde 40 çeşit baharat olan Osmanlı Şerbeti ikramı, Gül ve Kitaplar hediye edildi.  

Program ilahi, Naat-ı şerif, sinevizyon gösterileri, Mahalle Çocuklarının Seslendirdiği Kırk yaş şiiri ile ve mahalle sakinlerinin Peygamber efendimiz için yaptıkları hatimlerin duası ile sonlandı.

kutlu-dogum6-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum