Yeni Binada Yılın İlk Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Yeni Binada Yılın İlk Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Çubuk Belediye Meclisi, 2021 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yeni Binada Yılın İlk Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Çubuk Belediye Meclisi, 2021 yılının ilk olağan toplantısını yeni açılan belediye binasında gerçekleştirdi.

Çubuk Belediyesi Başkanlık Binasında bulunan Belediye Meclisi ve Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen Ocak ayı toplantısı, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş başkanlığında yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantının açılışında konuşan Başkan Demirbaş, tüm Çubuk halkının ve meclis üyelerinin 2021 yılını tebrik ederek, yeni yılın sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni etti.

2021 yılının tüm acıları, üzüntüleri unutturacak güzellikle geçmesi dileğinde bulunan Başkan Demirbaş, 2020 yılında olduğu gibi 2021'de de çalışmalara ara vermeden devam edileceğini belirtti.

Yeni projeler hazırladıklarını ve bu yıl içerisinde gerçekleştirmeye çalışacaklarını ifade eden Başkan Demirbaş, “2020 yılı tüm dünya ve ülkemizde pandemi etkisinde geçti. Bizler de hem pandemi ile mücadele hem de halkımıza hizmet için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. İnşallah 2021 yılında pandemi sürecinin geride kaldığı ve hizmetlerimize devam edeceğimiz bir yıl olacak. Yazır Sanayi bölgesinde fabrikalar çalışmaya başladı ve yeni yatırımcılar yatırım yapmak için gelmeye devam ediyor. Yine projeler hazırladık ve bunlara bu yıl içerisinde başlayacağız. 2021 yılının ilçemize, ülkemize ve halkımıza hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin sözcüleri de yeni yıla ilişkin iyi dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından gündeme geçildi.

Toplantıda, önergeler ve komisyondan gelen raporlar, meclis üyelerinin oylamasına sunuldu.

Ayrıca, Ak Part’li meclis üyeleri İsmail Kayahan, Muzaffer Uçar, Ahmet Kılıç, Hasan Özyürek ve MHP’li meclis üyeleri Recep Öz denetim komisyonu üyeliğine seçildi.

 

2imgl3957.jpg2imgl3952.jpg2imgl3962.jpg2imgl3958.jpg2imgl3958.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.