Yavuzlar AVM’den 20 Ay Taksitli Alışveriş Fırsatı

Yavuzlar AVM’den 20 Ay Taksitli Alışveriş Fırsatı

Yavuzlar AVM ekonomiye destek olmak amacıyla mobilya ve beyaz eşyada peşin fiyatına 20 ay taksitli alış veriş başlattı.

Yavuzlar AVM ekonomiye destek olmak amacıyla mobilya ve beyaz eşyada peşin fiyatına 20 ay taksitli alış veriş başlattı.

Çubuk’ta evlenecekler, evini yenileyeceklerin alış verişlerini sağlamak amacıyla, peşin fiyatına taksitli alışverişte taksit sayısını artırdı. Yavuzlar AVM’nin taksit sayısını artırması pek çok sektörü hareketlendirmesi bekleniyor.

Mobilyasız, Halısız Ev Kalmayacak

Beyaz eşyadan mobilyaya, halıdan ev testiline binlerce ürünü en uygun fiyata Çubuklulara kazandırmanın sevincini yaşadıklarını söyleyen Yavuzlar AVM’nin Sahiplerinden Ramazan Yavuz, “Amacımız alım gücünü kolaylaştırarak vatandaşlarımızın rahat alışveriş yapmalarını sağlamaktır. Aldığımız bu karar ile birlikte mobilya ve beyaz eşya sektöründe yoğun bir hareketlilik başlamıştır. Yeni evlenenler evini yenilemek isteyip erteleyenler için bu yeni düzenlemeyle uzun vadeli alışveriş daha cazip hale gelecek. Bu kararla tüketicinin ihtiyacını uzun vadede karşılanmasının yanı sıra bayisi bulunduğumuz yüzlerce markanın satışlarını da canlandıracaktır” dedi.

Başta halı olmak üzere sektöründe lider markaların bayiliğini yapan Yavuzlar AVM, müşterilerinin isteği ve zevkine göre kendi imalathanelerinde ürettiği oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları, TV üniteleri ve çocuk odalarını satışa sunuyor.

Yavuzlar AVM

Ramazan - Mustafa Yavuz

Adres: Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No:17/A

2dsc04196.jpg2dsc04201.jpg2dsc04224.jpg2dsc04203.jpg2dsc04206.jpg2dsc04210.jpg2dsc04214.jpg2dsc04218-001.jpg2dsc04220.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.