Yavuzlar AVM’de Her Hafta Fırsat Ürünü

Yavuzlar AVM’de Her Hafta Fırsat Ürünü

Yavuz Halı Sarayı ve Yavuzlar AVM her hafta müşterilerine indirimli fırsat ürünleri sunuyor. Stoklarla sınırlı bu fırsatı kimse kaçırmasın.

Yavuz Halı Sarayı ve Yavuzlar AVM her hafta müşterilerine indirimli fırsat ürünleri sunuyor. Stoklarla sınırlı bu fırsatı kimse kaçırmasın.

Çubuk’ta Kurbantepe Caddesi üzerinde Yavuz Halı Sarayı ve Ankara Bulvarı üzerinde Yavuzlar AVM isminde iki ayrı alışveriş mağazası bulunan Yavuzlar AVM’de bu hafta hangi ürünlerin indirime girdiğini, hangi ürünlerin fırsat ürünü olduğunu sizler için araştırdık.

İşte Yavuzlar AVM’de bu hafta yer alan birbirinden farklı fırsat ürünleri kampanyasında öne çıkan ürünler. Bu hafta fırsatlarında bulunan detaylı ürünlere baktığımızda harika indirimler var.

-Perşembe Gününe Özel Fırsatları Kaçırmayın

Yavuzlar AVM her hafta olduğu gibi bu haftayı da perşembe gününde harika ürünlerle dolduruyor. Peki bu ürünleri incelediğimizde bizi neler görecek şimdi bakalım.

-Aradığınız Her Şey Yavuzlar AVM’de

Yavuzlar AVM, mobilyadan halıya, beyaz eşyadan ev tekstiline, küçük ev aletlerinden mutfak araç ve gereçlerine, elektrikli ısıtıcılara ve daha saymakla bitmeyen birçok üründe uyguladığı özel indirimler ve kampanya fırsatlarından yararlanmak isteyenleri mağazalarına davet ediyor.

-Her Perşembe İndirime Davetlisiniz

Çubuk’ta iddialı bir kampanyaya imza atan Yavuzlar AVM, binlerce ürün çeşidini bir arada sunuyor. Her hafta birkaç üründe maliyetinin de altında fiyat indirimine giden Yavuzlar AVM, evini yenileyecekler, kızını oğlunu evlendirecekler, hediye götürecekler, evinin eksiğini tamamlayacaklar mağazalarına davet ediyor.

-Bu Fırsat Kaçmaz  

Bu hafta Perşembe günü yüksek emiş gücüne sahip KİNG ve Fantom Elektrikli Süpürgelerde kampanya uygulayan Yavuzlar AVM, KİNG Süpürgeleri sadece ayda 20 TL’ye toplam 400 TL’ye verirken, Fantom Süpürgeleri de ayda 10 TL’ye toplam 250 TL’ye satışa sunuyor.

persembe.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.