Yavuzlar AVM Şabanözü Şubesi Dualarla Açıldı

Yavuzlar AVM’nin Şabanözü Şubesi düzenlenen törenle açılırken, kurdele törene katılan Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç birlikte kesti.

Yavuzlar AVM’nin Şabanözü Şubesi düzenlenen törenle açılırken, kurdele törene katılan Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç birlikte kesti.

Yavuzlar AVM alışveriş merkezinin Şabanözü Şubesi açılış törenine Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç, Çubuk’tan çok sayıda iş insanı, çeşitli firma yetkilileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Animasyon gösterilerinin yer aldığı açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İki katlı ve bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan Yavuzlar AVM Şabanözü’nde binlerce çeşit ürünün bulunduğu öğrenildi.

Ramazan ve Mustafa Yavuz kardeşlerin sahibi olduğu Yavuzlar AVM Çubuk’taki merkezinin ardından Şabanözü’nün en büyük Halı, Mobilya ve Züccaciye mağazası olduğu öğrenildi.

Törende konuşan Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, ilçelerine yatırım yaptıkları için Ramazan ve Mustafa Yavuz kardeşlere teşekkür etti.

Son zamanlarda ilçelerinde yeni iş yerlerin açılmaya başladığını söyleyen Özcan, her yeni işyerinin hem ekonomiye hem de istihdama büyük katkısının olduğunu dile getirdi.

Dürüst ve güvenilir iş insanlarının ilçelerinde yatırım yapmasının kendilerine mutluluk verdiğini kaydeden Özcan, “Şabanözü’nde yeni iş yerleri açılıyorsa bu demektir ki bu şehirde ekonomi iyi yolda gidiyor. Şabanözü’nde dinamik bir ticari hayat var. Son zamanlarda yeni işyerleri yeni konseptlerde açılmaya devam ediyor. Bu yeni işyerinin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah tüm esnafımızın, işini gücünü rast getirsin ve bol kazançlar versin. Açılışın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından işyeri, yapılan dua sonrası hayırlı olsun dilekleri ile açıldı.

Yavuzlar AVM Şabanözü açılışı kurdelesini katılan Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç, Ramazan Yavuz ve Mustafa Yavuz birlikte kesti.

2imgl3869.jpg2imgl3838.jpg2imgl3933.jpg2imgl3817.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.