Yağmur Oto Market, Yedek Parça Adına Her Şey Burada

Yağmur Oto Market, Yedek Parça Adına Her Şey Burada

Çubuk Sanayi Sitesi’nde faaliyete geçtiği günden bu tarafa kaliteye önem veren ustaların ve araç sahiplerinin ilk tercihi olan Yağmur Oto Market Yedek Parça, verdiği 7/24 saat hizmetle yedek paraca ihtiyacı olanların imdadına yetişiyor.

Çubuk Sanayi Sitesi’nde faaliyete geçtiği günden bu tarafa kaliteye önem veren ustaların ve araç sahiplerinin ilk tercihi olan Yağmur Oto Market Yedek Parça, verdiği 7/24 saat hizmetle yedek paraca ihtiyacı olanların imdadına yetişiyor.

Yağmur Oto Market Kolay Ulaşılabilirlik ve 7/24 Hizmet

Otomotiv sektöründe hızla büyüyen Yağmur Oto Marketi kuran Ali Koz, sektördeki 15 yıllık deneyimiyle Çubuk Sanayi Sitesi’ne yenilikler katarak sektörde liderlik tahtına oturmayı başardı.

Yağmur Oto Markette ana üreticilerin orijinal ürünlerinin yanı sıra, yerli üretim yedek parçaları da barındırılıyor.  Yağmur Oto Market Yedek Parça, Fıat - Cıtroen - Dacıa - Ford - Hyundaı - Kıa - Lada - Mazda - Opel - Peugeot - Renault - Seat - Skoda – Toyota – Dodge ve Traktör markalarının tüm yedek parçalarıyla müşterilerine hizmet veriyor.

- Kaliteli ve Hesaplı Ürünleri Müşterilerimizle Buluşturuyoruz

Orijinal ve kaliteli ürünleri en uygun fiyata müşterilerine sağlamayı kendilerine amaç edindiklerin söyleyen Yağmur Oto Market Sahibi Ali Koz, sözlerine şöyle devam ett:

“Sektörde yaklaşık 2 yıldır Çubuk halkına hizmet ediyoruz. Bu sektörde Fıat - Cıtroen - Dacıa - Ford - Hyundaı - Kıa - Lada - Mazda - Opel - Peugeot - Renault - Seat - Skoda – Toyota – Dodge ve Traktör markalarının tüm yedek parçalarını bulundurmaktayız. Müessesemizde orijinal parçaları uygun fiyatlara satışlarını yapmaktayız. Bizim için müşteri memnuniyet çok önemlidir. Müşterilerimizin memnuniyeti müessesemizin namusudur. Sektörde 7/24 saat hizmet vermekteyiz. Zaman zaman müşterilerimizi ziyaret ederek onların talep ve önerilerine göre daha kaliteli hizmet etmeye çalışmaktayız. Yağmur Oto Market olarak vizyon ve misyonumuz orijinal ve kaliteli ürünleri en uygun fiyata müşterilerimize sunmaktır.” 

Alanında uzman ustaların kendilerini tercih etmelerinin büyük kazanım olduğunu anlatan Ali Koz, “Tüm markaların her çeşit yedek parçası, motor yağları, kaporta malzemesi, oto aksesuarı bulunur. Filtre setleri, akümülatör, motor yağları, antifiriz, fren balatası, buji, patinaj zinciri, far, devirdaim, trger seti, madeni yağ ve akü çeşitleri ile her marka ve model araç için filtre setlerimiz, hidrolik hortum ve rekor çeşitleri, kayış, keçe, rulman, balata çeşitlerinin bulunacağı tek adrestir. Cıtroen - Dacıa - Fıat - Ford - Hyundaı - Kıa - Lada - Mazda - Opel - Peugeot - Renault - Seat - Skoda – Toyota – Dodge – Mercedes – yedek parçaları tek adreste” dedi.

-Ustaların İlk Tercihi Yağmur Oto Market

Kardeşler Oto Tamirin sahiplerinden Abdullah Usta, “Malzemelerimiz kaliteli olduğu için ve her hangi bir sıkıntı yaşamadığımız için Yağmur Oto Marketi tercih ediyoruz. Biz tamirci olarak orijinal ve sıkıntı yaşamayacağımız yedek parçaları tercih ederiz. Müşteriye güzel davranıyorlar, güzel davrandıkları içinde tercih ediyoruz. Hem kendimiz tercih ediyoruz, hem de müşterileri yönlendiriyoruz” dedi.

Oto Elektrikçi Yasin Usta’da ilk ve tek tercihinin Yağmur Oto Market olduğunu bildirdi. 22 sendir Sanayide olduğunu anlatan Yasin Usta, “Hem biz onlara yardımcı oluyoruz hem de onlar bize yardımcı oluyor şeklinde konuştu” şeklinde konuştu.

İstedikleri her parçanın zamanında ve en kısa zamanda ellerinde olduğunu aktaran Yasin Usta, “Ben yan sanayi ürün kullanmıyorum. Tercihim hep orijinal ürünleri kullanmaktır. Yağmur Oto Markette de hep orijinal ürünleri buluyoruz. Olmayan ürünleri de bize hemen getirtiyorlar. Biz tüm Çubuk halkına tercih ediyoruz” diye konuştu.

Yaklaşık 22 yıldır oto motor ustası olarak Çubuk’ta hizmet ettiklerini anlatan Muammer Usta ise, ”Taktığımız parçalarda müşterinin geri dönmemesi bizim memnuiyetimizdir. Bizim Yağmur Oto Marketi tercih etmemizin en önemli sebebi kolay ulaşılabilir olmalarıdır. Telefon ettiğimiz her zaman sabah, akşam, gece, gündüz demeden ütünler ayağımıza kadar gelir” ifadelerini kullandı.

YAĞMUR OTO MARKET YEDEK PARÇA

Ali KOZ

Adres: Cumhuriyet Mahallesi 22. Sokak No: 26 - Çubuk Sanayi Sitesi Çubuk/Ankara

Tel: 0312 838 20 15

Gsm: 0544 505 58 64

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.