Yabancı Gruplar Ankara Havasıyla Çoştular

Yabancı Gruplar Ankara Havasıyla Çoştular

3.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan halk konserinde Zara eğlenceyi doruk noktasına çıkardı.



Çubuk şehir stadında gerçekleştirilen konserde stadyum seyircileri almayınca, stadyumun hemen bitişinde bulunan antrenman stadı da seyirciye açıldı. Konserde Orhan Gül, Turgay Başyayla ve Zara sahne aldı. Gecede lazer ve havai fişek gösterileri izleyicileri büyüledi.

“Yabancı Gruplar 4 Günde Misket Ustası Olmuşlar”



Konserde en çok dikkat çekense festivale katılan yabacı grupların Ankara Misket oyununu, Ankaralılardan daha güzel oynamaları oldu. Zara’nın ve Orhan Gül’ün Ankara havalarına eşlik eden yabacı gruplar görenleri şaşırttı.

Birkaç gün içerisinde kültürümüzü bu denli benimsemeleri ve oyunlarımızı öğrenmeleri festivale ayrı bir güzellik kattı. Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca konserde konuk grupların ve elçiliklerden gelen misafirlerin Ankara havaları ile coşup oynamasına ilişkin sorulara şu cevabı verdi” Görüyoruz ki Festivalimiz amacına ulaşmıştır. Kültürlerin buluştuğu ve kaynaştığı mükemmel bir festival olmuştur” dedi (H.Yiğiner)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.