Vatandaşa alışveriş çağrısı!

Vatandaşa alışveriş çağrısı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyeleri bir araya gelerek 'alışveriş' çağrısı yaptı

Biz indirdik, siz alışveriş yapın, krizi birlikte aşalım

BMD üyesi 15 büyük markanın temsilcisi bir araya gelerek, 'Alışverişin tam zamanı' çağrısı yaptı. Başkan Akyiğit, 'Müşteriyi kral ilan ettik' dedi.

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyeleri bir araya gelerek 'alışveriş' çağrısı yaptı. Krizin etkileri ile yeni sezonun başladığı 1 Eylül'den sonra alışverişlerde yüzde 5-10 düşüş olduğunu söyleyen BMD Başkanı Ekrem Akyiğit, "Sezon yüzde 25 indirimle açıldı. 1 Kasım'dan itibaren de indirimler yüzde 50'yi buldu, alışverişler arttı. Şu an düşüşü geri çektik" dedi. BMD Yönetim Kurulu Üyeleri ve marka temsilcilerinin katıldığı basın toplantısında konuşan Akyiğit, "Durgunluk hastalığına yakalanmamak için, gücümüzü birleştirip müşteriyi kral yaptık. Müşteri de bu fırsatı değerlendirip, ihtiyaçlarını ertelemesin" diye konuştu.

RAKİPLER ŞİMDİ MÜTTEFİK
Markaların ürün maliyetlerindeki artışları fiyatlara yansıtmadıklarını, sezon başı indirimlerle sektörü canlı tutuklarını anlatan Akyiğit, şöyle devam etti: "Enflasyon yüzde 10 iken, elektriğe yüzde 60 zam yapılmasını ve döviz kurunun yükselişini görmezden geldik. Dünyadaki ekonomik durgunluk, yurt içinde de yaşanmasın diye, kârlılıkları minimize ettik. Rakipler müttefik oldu, ortak amaca oynuyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum