Vardar Ticaret Çok Yakında Pursaklar’a Açılıyor

Vardar Ticaret Çok Yakında Pursaklar’a Açılıyor

Çubuk’ta beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Vardar Day. Tük. Mad. şube sayısına bir yenisini ekleyerek Pursaklar ilçesine açılıyor.

Çubuk’ta beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Vardar Day. Tük. Mad. şube sayısına bir yenisini ekleyerek Pursaklar ilçesine açılıyor.

Yıllardır Çubuk’ta beyaz eşya, mobilya ve halı sektöründe faaliyet gösteren Vardar Day. Tük. Mad. firması şube sayısına bir yenisini ekliyor.

Çubuk’un en önemli firmalarından biri olan Vardar Day. Tük. Mad., ticaret hayatında her geçen gün yeni gelişmelere imza atıyor.

Geçtiğimiz yıl Çubuk’ta Samsung Electronics Fabrika Satış Mağazasını açan Vardar Day. Tük. Mad., bu yılda Pursaklar ilçesinde Samsung Electronics Fabrika Satış Mağazasını kuruyor.

Mobilya ve beyaz eşya sektöründe liderliği bırakmayan ve kendini kanıtlayan Vardar Day. Tük. Mad., dünya elektronik devi Samsung’u da bünyesine kattıktan sonra hızla büyümeye başladı.

Çubuk dışında ilk şubelerini Pursaklar’a açacaklarını söyleyen VARDAR DAY. TÜK. MAD. SAR. TUR. PAZ.İTH. İHR. SAN Müdürü Ali Vardar, açılacak mağazada Samsung'un bütün ürünlerine yer verileceğini belirtti.

Samsung markasının yanında mobilya ile de Pursaklar’a gireceklerini dile getiren Ali Vardar, “Müşterilerimizin talepleri ve dostlarımızın tavsiyesi ile bir yatırım kararı daha aldık. Dünyanın teknoloji devlerinden Samsung'un bölge bayiliğini aldıktan sonra şubeleşme yoluna gitmeye kararı verdik. Samsung markasıyla ikinci şubemizi inşallah Pursaklar’da açacağız. Samsung mağazası ile Pursaklar da önemli bir açık kapanmış olacak. Çubuk’tan sonra Pursaklar’da da Samsung ürünlerinin doğrudan satıldığı ender mağazalardan birini daha kurmuş olacağız. Samsung'un bütün ürünlerini Çubuk’ta olduğu gibi Pursaklarlı vatandaşlarımız da mağazamızdan temin edebilecekler. İnşallah burada kaliteli, kusursuz, hızlı ve sürekli hizmeti Pursaklarlı hemşehrilerimize de sunacağız” ifadelerini kullandı.

Firma olarak müşteri memnuniyetine önem verdiklerini vurgulayan Vardar, “Mağazalarımızda a'dan z'ye düğün eşyası, ev mobilyası, halı grubu ve beyaz eşya çeşitleri bulunuyor. Bütün ürünlerimizde Çubuk, Akyurt, Pursaklar, Şabanözü ve Orta ilçelerine ve köylere kadar satış ve sonrası servisimiz mevcuttur. Biz firma olarak müşteri memnuniyetini önemseyerek bu günlere geldik." ifadesini kullandı.

VARDAR DAY. TÜK. MAD. SAR. TUR. PAZ.İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Ali VARDAR

Şirket Müdürü

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 17/A Çubuk Ankara

Tel: 0312 837 02 41 - Fax: 838 53 11

screenshot_20180226-220431.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.