Van'da Bombalı Tuzak! 2 Polis Şehit, 1 Polis Yaralı

Van'da Bombalı Tuzak! 2 Polis Şehit, 1 Polis Yaralı

Van'da, PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen ve imha edilmeye çalışılan patlayıcı polisin elinde infilak etti. Patlamada 2 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.


Van'da Bombalı Tuzak! 2 Polis Şehit, 1 Polis Yaralı
Van'da, PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen ve imha edilmeye çalışılan patlayıcı polisin elinde inflak etti. Meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru da yaralandı. Şehit düşen polis memurlarının Ferhat Aslan ve Çubuk'un Nusratlar Mahallesi Nüfusuna kayıtlı Ahmet Çam olduğu öğrenildi. Vanlı olan Ferhat Arslan ile Ankara nüfusuna kayıtlı Ahmet Çam'ın ayrılmaz ikili oldukları ifade edildi.
İHBAR GELDİ, OLAY YERİNE BOMBA İMHA UZMANLARI SEVK EDİLDİ

Olay, saat 09.30 sıralarında merkez İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi Karlıova sokakta meydana geldi. Yola patlayıcı döşendiği ihbarını alan polis, bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi.
BOMBA, İMHA SIRASINDA İNFİLAK ETTİ

Yapılan inceleme ve güvenlik önlemlerinin ardından bomba imha edilmek istenirken, patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada, polis memurları Ferhat Aslan ile Ahmet Can şehit oldu, 1 polis de yaralandı. Şehit Ferhat Aslan'ın Vanlı olduğu belirtildi.

AYRILMAZ İKİLİYDİLER


Vanlı olan Ferhat Arslan ile Çubuk nüfusuna kayıtlı Ahmet Çam'ın ayrılmaz ikili oldukları ifade edilirken, şehit polislerin son olarak Van Gölü kıyısında omuz omuza çektirdikleri fotoğraf ise yürekleri dağladı.

PATLAMANIN YAŞANDIĞI SOKAK VE ÇEVRESİNE GİRİŞ-ÇIKIŞ YASAKLANDI

Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Patlamanın yaşandığı sokak ve çevresine giriş ve çıkışlar yasaklanırken, bölgede ise hava destekli operasyon başlatıldı.


 

Kaynak:https://www.haberler.com/jandarma-uzman-cavus-emre-tunca-nin-baba-evine-8283388-haberi/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum