Vali Bereketle Geldi

Vali Bereketle Geldi

Ankara Valisi Kemal Önal yanındaki tüm heyetle Çubuk’ta incelemelerde bulunmak için ilçeye geldi.

Vali Önal Çubuk"a incelemelerde bulunmak için ilçeye girdiği an da kar yağışı başladı. Vali ilçeden ayrıldığında da kar yağışı kesildi. Vatandaş; “Vali bereketi ile geldi. Gitti bereketi de yanında götürdü. Vali her zaman gelsin” diye söylediler.


Vali Kemal Önal, bir dizi incelemelerde bulunmak için geldiği Çubuk"ta ilk olarak Kaymakam Meftun Dallı"yı ziyaret etti. İlçenin eğitim ve sağlık alanlarındaki durumuyla ilgili olarak Kaymakam Dallı"dan bilgi alan Vali Kemal Önal, Çubuk"ta bulunan tüm mülki idare müdürlerinden ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı ve uyarılarda bulundu. Çubuk"a yapılacak hizmetleri ve yapılan yatırımların arttığını vurgulayan Ankara Valisi Kemal Önal, ilçenin ekonomisinde tarım ve hayvancılığın önemli olduğunu belirtti.
Beraberindeki heyetle, yağışlı havada geçen ziyarette Ankara Valisi Kemal Önal, yeni inşa edilen Çubuk Devlet Hastanesi inşaatını, Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığı - Çubuk İlçesi Çubuk Anaokulu ve Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi Projesiyle ilgili incelemelerde bulunarak, çalışmaların hızlandırılacağını belirtti.


Ankara Valisi Kemal Önal, bu yıl ilçe ziyaretlerini düzenli olarak yapacaklarının dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.