Ünallar Giyim’de Kalpli Ürünlerde % 60 İndirim

Ünallar Giyim’de Kalpli Ürünlerde % 60 İndirim

Şık bir giyim tarzını benimsemiş bay ve bayanlar için, en iyi giyim markalarını bir araya getiren Ünallar Çarşı’da (Giyimde) bayrama özel indirim başladı

Ünallar Giyim’de, Bayrama özel kampanya

Şık bir giyim tarzını benimsemiş bay ve bayanlar için, en iyi giyim markalarını bir araya getiren Ünallar Çarşı’da (Giyimde) bayrama özel indirim başladı

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala vatandaşları bayram alışverişi telaşı sardı. Şık bir giyim tarzını benimsemiş bay ve bayanlar için, en iyi giyim markalarını bir araya getiren Ünallar Çarşı’da (Giyimde) bayrama özel indirim günleri başladı.

Çarşı Merkezinde bulunan Çubuk Çayı Kenarında bulunan Pazar yerindeki Mevlana Camisinin hemen hizasında yer alan, yılların esnafı Özkan ve Murat Ünal’ın sahibi olduğu Ünallar Giyim Mağazasında,  her yaşa ve her zevke hitap eden ürünler bayrama özel fiyatlarda vitrindeki yerini aldı.

KALPLİ ÜRÜNLERDE YÜZDE 60 İNDİRİM

Bayram telaşının en net görüldüğü yerlerden biri olan Ünallar Giyim Mağazası’nda yaşanan yoğunluk dikkatlerden kaçmazken, takım elbiseden tuniklere, feraceden eteğe, pardesüden eşarba, pantolondan iç çamaşırına, gömleklerden ayakkabılara, tişörtlerden, yağmurluklara, pijamalardan,   kadar binlerce üründe yüzde 60’a varan indirim başladı.

İlgiden memnun olduklarını dile getiren mağaza sahipleri, Çubuk halkını mağazamızdaki indirimli fiyatlardan yararlanmaya davet ettiklerini söyledi.

Ünallar Giyim, yaz şıklığını bayram alışverişi ile buluşturuyor.  Ünallar Giyim; Bayram alışverişini cazip ve keyifli hale getiriyor. Geniş ürün yelpazesi ve Kalpli Ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Ünallar Giyim, yaz şıklığını bayram alışverişi ile buluşturuyor…

Modayı yakından takip ederek oluşturduğu koleksiyonlarla müşterilerine şık ve rahat bir dünyanın kapılarını açan Ünallar Giyim, yaz tatili ve Bayram alışverişini buluşturmak isteyenlere farklı ve özgün alternatifler sunuyor.

Şık giyinmeyi seven bay ve bayanlara sezonun en trend klasik modellerini; spor giyimden vazgeçemeyenlere ise birbirinden renkli ve rahat ayakkabı ve çanta alternatiflerini bayrama özel uygun fiyat avantajıyla sunuyor.

Her zevke ve yaşa hitap eden Ünallar Giyim mağazasında yaz tatili ve bayram alışverişi için sizleri bekliyor.

cocuk-reyonu-01-001.jpgunallar-giyim-01-001.jpg

ayakkabi-reyonu-002.jpg

bayan-reyon-002.jpgcocuk-reyonu02-002.jpgunallar-carsi-001.jpg

erkek-reyonu-01.jpgerkek-reyonu-02.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.