Ünallar Çarşı’da 'Alışveriş Bayramı' Başladı

Ünallar Çarşı’da 'Alışveriş Bayramı' Başladı

Erkek kıyafetinden Bayan Kıyafetine, Çocuk Kıyafetinden Okul Kıyafetine kadar Çubuklular tüm ihtiyaçlarını özel indirimli fiyatlara karşılama imkanı bulduğu “Bayram ve Okul Alışveriş Günleri” Ünallar Çarşı’da başladı.

Erkek kıyafetinden Bayan Kıyafetine, Çocuk Kıyafetinden Okul Kıyafetine kadar Çubuklular tüm ihtiyaçlarını özel indirimli fiyatlara karşılama imkanı bulduğu “Bayram ve Okul Alışveriş Günleri” Ünallar Çarşı’da başladı.

Kurban Bayramı ve okulların açılmasına sayılı günler kala “Bayram ve Okul Alışveriş Günleri” Ünallar Çarşı’da Çubuklulara kapılarını açtı. Bayram ve okul alışverişine özel indirim ve kampanyalar uygulayan Ünallar Çarşı kalitesiyle ve uygun fiyatlarıyla vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Kurban Bayramın sayılı günler kala şu günlerde Ünallar Çarşı’da “Bayram ve Okul Alışveriş Günleri İndirimi Başladı’. 7’den 70’e herkes bayram coşkusunu ve heyecanını Ünallar Çarşısı farkıyla yaşayacak.

Ünallar Çarşıda giyim ve tekstilde en iyi markalara çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Birbirinden güzel takım elbiselerinden montlara, gömlekten trikoya, aktif spor giyimden abiye kıyafetlere, etek ve elbiseden geceliğe, klasik ayakkabıdan spor ayakkabıya, rengarenk giyim ürünleri Kurban Bayramına özel indirimlerle sizleri bekliyor.

Tüketicilere kaliteli ürünü daha hesaplı satmak amacıyla, sürekli piyasa ve tedarikçi araştırmaları yapan Ünallar, tüketicilere en iyi hizmet ve ürünleri en ekonomik şekilde sunmayı hedefliyor.

Yüzde 30 ile yüzde 50 arasında değişen oranlarda bayrama özel indirimler yapan Ünallar Çarşı, vatandaşların mahalle mahalle, cadde cadde, mağaza mağaza bayramlık aramalarına son veriyor.

Giyim sektörünün en iyi, en popüler markalarını Çubukluların beğenisine sunan Ünallar’da, bay, bayan ve çocuk olmak üzere dış giyimden iç giyime, ayakkabıdan aksesuarlara kadar aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. Özellikle konusunda  tanınmış markaları getiren Ünallar Çarşıda’da takım elbislerde Altınyıldız, Süitmen, Diclaro, Fabrigatti, Gömleklerde Asseute, Clement, By Tatlıses, Ayakkıbılarda Ekici, Smart, Marco Branchını, Punto, Bayan giyimde Alvına,Sentez, Duay, Çocuk'ta Doctor Sunıor başta olmak üzere bir çok marka müşterilerini bekliyor.

Geldiğinizde boş çıkamayacağınız Ünallar Çarşıda, çok zevkli ve renkli bir sunuş, güler yüzlü çalışanlarının ilgisi, farklı hizmet anlayışı ve en önemlisi koşulsuz müşteri memnuniyeti ile karşılaşırsınız.

Çubuk’ta perakende sektörünün öncü firmalarından olan Ünallar, bayrama özel kampanyası yoğun ilgi görüyor.

Müşteri Danışma Hattı 0312 838 10 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ünallar Çarşı Adres: Atatürk Mahallesi Mevlana Caddesi No: 8 Çubuk – Ankara

ayakkabi-002.jpg

Altınyıldız, Süitmen, Diclaro, Fabrigatti, Asseute, Clement, By Tatlıses

takim-elbiseler1.jpg2dsc08463.jpg

unallar-bayan-giyim.jpg2dsc08484.jpg2dsc08508.jpg2dsc08510.jpg2dsc08503.jpg2dsc08521.jpg2dsc08557-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.