Ünal Çelik Eşyada Maliyetine Satışlar

Ünal Çelik Eşyada Maliyetine Satışlar

Kaliteyi ucuza almanın krizden fırsat çıkarmanın en iyi yolu olan Ünal Çelik Eşyada maliyetine satışlar sürüyor.

Klasik, dömi klasik ve modern tarzda zengin bir ürün dalına sahip olan Ünal Çelik Eşyada, yemek odası takımından yatak odasına salon takımından oturma grubuna kadar tüm ürünler maliyetine satılıyor.

Ünal Çelik Eşya Firma Yetkilisi Dinçer Özbay yaptığı açıklamada; “Bellona Çubuk bölge bayiliğini aldık. Önümüzdeki günlerde tüm ürünlerimizi boşaltacağız. Ürünlerimizi mutlaka görün, amacımız kar değil, firma değişikliği nedeni ile maliyetine hatta zararına satış yapıp elimizdeki mevcut ürünleri ucuz olarak halka satışını sağlamak” dedi.

unal4.jpg

Değişimin yeni evlenenler ve evini yenilemek isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu belirten Özbay; . Ürünlerimiz kaliteli ve maliyetine olduğu için talep fazla görüyor. Ürünlerimizin çoğu kendi ürünümüz, ilçe halkımızın, hem kaliteli hem de ucuz olan ev eşyalarımızda böyle bir fırsatı tekrar bulma imkanı olmayabilir. Ürünlerimizi kısa sürede elimizden çıkarmayı ve satmayı planlıyoruz. Ev eşyasına ihtiyacı olan tüm ilçe halkının bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Çünkü böyle bir fırsat pek olmayabilir” dedi.

İlçe halkı için kısa bir süre sonra boşalacak olan Ünal Çelik Eşyada fırsat günleri devam ediyor.

Evini yeni baştan döşemek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat sunan Ünal Çelik Eşyada maliyetine satış günleri Nisan ayı sonuna kadar sürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.