Ufka Yolculuk Kültür Yarışması Düzenlenecek

Ufka Yolculuk Kültür Yarışması Düzenlenecek

Çubuk'ta, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu'nca "Hadis" konulu "Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları" düzenlenecek.

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Çubuk Sorumlusu Bünyamin Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışmanın 3 Nisan'da gerçekleştirileceğini belirtti.

Aktaş, yarışmaya son başvuru tarihinin 21 Şubat olduğunu vurgulayarak, toplumda "Hadis" algısı oluşturmak amacıyla yarışmaya katkıda bulunduklarını bildirdi.

Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Aktaş, şunları söyledi:

"Bu yıl yarışmamızın 4'üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Bu yarışmaların ilkinde Kur'an-ı Kerim meali, ikinci sene ilmihal yarışması, üçüncüsünde ise Peygamber Efendimizin hayatını konu alan 3 yarışma gerçekleştirildi. Bu sene de hadis konulu yarışma düzenliyoruz. Geçen sene bu yarışmaya bin 450 Çubuklu vatandaşımız katıldı. Yarışmaya, http://hadis.ufkayolculuk.com/ internet adresi üzerinden başvuru yapılacak. Yarışmanın kitabı ise Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar'ın hazırladığı 'Riyazü's Salihin'den 1001 Hadis Seçkisi' isimli kitap olacak. İlçe ödülü olarak birinciye, ikinciye ve üçüncüye sürpriz ödüllerimiz olacak. Yine her kategoride birinciye iki umre, ikinciye ve üçüncüye birer umre olmak üzere Türkiye ödüllerimiz var. Katkısı olan herkesten Allahrazı olsun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.