ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI BAŞLIYOR

 

 

 

 

                               (MEHDİ VE DECCAL ÇIKIYOR)

 

Başlamadan önce gazeteci  Serdar Turgut’u yapmış olduğu bir açıklamadan dolayı kınıyorum.

Yazısında Tayyip Erdoğan’ın Büyük Kürdistan oyununu bozduğunu anlatmış. Büyük Kürdistan, ABD  ve İsrail’in yıllar önceki bir planıymış ve bunu ABD’ de iken CIA ve MOSSAD ajanlarının ortak çalışma masalarındaki haritadan anlamış.

Evet bunlar doğru, o halde niçin kınıyoruz?

Diyor ki Serdar Turgut:

ABD ve İsrail, Büyük Kürdistan için bütün planlarını Türkiye’nin PKK ile savaşı sürdüreceği öngörüsüne dayanarak yapmışlar ve PKK ile barış yapılınca da bu plan suya düşmüş.Ve şok olmuşlar,İsrail de bunun için özür dilemiş.

Yani Türkiye PKK ile yaptığı savaşı eninde sonunda kaybedecekmişti. ABD ve İsrail’in desteği ile  Büyük Kürdistan kurulacakmıştı.Burada bir acizlik ifadesi var.

Devletimiz, milletimiz  ve ordumuz asla aciz değildir.Bir PKK, bir ABD, bir İsrail’in gücü yetmez bu ülkeyi bölmeye.Bunun şahidi ikibin yıllık tarihtir. 

İşte bu yüzden kınıyorum. 

Fikir sahibi herkes gibi Serdar Turgut da aşağıdaki soruların  cevabını düşünmelidir.

-Osmanlıyı yıkan batılılar bileklerinin gücüyle mi yoksa üçkağıtçılıkla, sahtekarlıkla mı yıkmışlardır? İttihad ve Terakki olmasaydı Osmanlıyı yıkabilirler miydi? Şerif Hüseyinler, Hamedler, Suudlar olmasaydı Osmanlı yıkılır mıydı?

-Madem ki Büyük Kürdistan ABD ve İsrail’in projesidir ve PKK da onların taşeronudur o halde niçin yıllardır  İran, Irak ve Suriye’yi suçladınız?

-Mademki  bunu yıllar önce öğrendiniz neden şimdi açıklıyorsunuz?

- Mademki ABD ve İsrail barışı hiç beklemiyordu öyleyse niçin nevruz günü bir saat içinde ABD dışişleri bakan yardımcısı Nuland barışa tam destek verdiklerini açıkladı?

- ABD’ nin Ankara büyükelçisinin barışla ilgili birçok beyanı oldu, sizin haberiniz yok mu?

Serdar Turgut’un çarpıttığı barış ve özür olayının aslı aşağıda tam olarak açıklanmıştır.

 

ŞAKA DEĞİL 3.DÜNYA SAVAŞI BAŞLIYOR

3.Dünya savaşını planlayan, küresel Yahudiler ve İsrail’dir. Sonuçta ABD batmış, Rusya çökmüş hiç umurlarında değildir. Tek amaçları vardır yüz sene önce planladıkları Büyük İsrail’i kurmaktır.

1.Dünya Savaşı’nı onlar planladı ve Osmanlı’yı yıkarak Filistin’e yerleştiler.2.Dünya Savaşı’nı onlar planladı ve İsrail’i kurdular.Şimdi 3.Dünya Savaşı’nı başlatıyorlar.

İşin ilginç tarafı bu Yahudiler bu savaşların her üçünü de 1897 Basel konferansında planladılar ve bu güne kadar planları tıkır tıkır işledi.

1.Cihan Harbi olmasaydı Osmanlı yıkılmaz ve Filistin’e yerleşemezlerdi.2.Cihan harbi olmasaydı İsrail Devleti’ni kuramazlardı.Yani görüldüğü gibi üç aşamalı planların her aşamasında bir cihan harbi çıkarıyorlar.Sıra üçüncüsüne geldi.

Osmanlı’dan Filistin topraklarını alamadılar,1.Cihan Harbi ile Osmanlı yıkılınca toprakların sahibi oldular.Ama devlet kurmak için millet de lazımdı ve Avrupa’da refah içinde yaşayan Yahudiler tüm davetlere rağmen Filistin’e gelmiyordu. 2.Cihan Harbini çıkardılar ve canını kurtaran Yahudi Filistin’e kaçtı.Millet de tamam oldu ve İsrail kuruldu.(Hitler’in meşhur bir sözüdür: “Almanya’daki Yahudiler bana düşman iken Almanya dışındaki Yahudiler beni takdir ediyordu)(Kavgam)

Ama 1897 de Basel’de kurulması planlanan Büyük İsrail’in sınırları Nil’den Fırat’a yani Sudan’dan Tunceli’ye uzanıyordu.(Bunu onlara Tevrat vaad ediyor ve yüz yılda olması gerekiyor)1997’ ye kadar olmayınca Yahudi “3.Dünya Savaşı olmadan olmayacak” dedi ve onbeş yıldan beri hem kendilerini hem de tüm dünyayı buna hazırlıyorlar.Büyük İsrail’in Kuzey ucunu PKK ile güney ucunu da El Kaide ile ilhaka hazırladılar.En önemli engel Türkiye ve İran ama bakınız Yahudi işi nasıl çözüyor?

 

İSRAİL’İN 2013-2015 PLANI

 

-2013:İsrail en büyük oyunu Türkiye’ye oynayacak ve Türkiye ile Suriye’yi paylaşma adına ikisi birden Suriye’ye girecek.Bunun için özür dilendi.Barış ile ülkeyi terk eden PKK’lılar da Suriye’de PYD saflarında Esad’a karşı savaşacak.İsrail ve Türkiye Suriye’ye girince,tabii İran da İsrail’e füze yağdıracak.Türkiye ile İran savaşmazsa İsrail Yunanistan’ı Türkiye’ye saldırtacak ve Türkiye Suriye’den çıkıp Yunanistan’a iyi bir ders verecek.Ama Suriye İsrail’e bırakılmış olacak,tabi İsrail’in planı da bu.

-2014:İran, İsrail’e büyük kayıplar verdirince ABD ve Arap dörtlüsü hep birlikte İran’a hücum edecekler.İran, ABD ve İsrail’e karşı,Yunanistan da Türkiye’ye karşı Rusya’dan yardım isteyecekler.ABD’den çekinen Rusya İran’ın cesur direnişini görünce cesarete gelecek ve savaşa dahil olacak.Tabi hedef ilk önce Türkiye.Rusya savaşa dahil olmadan nükleer silahlar kullanılmayacak,ama 2014 de dünya yaşanmaz bir hale dönecek.Kuzey Kore,Güney Kore’ye ve büyük denizdeki ABD üslerine saldıracak.Çin,Japonya’ya  “dur bakalım” diyecek.Çin tam bağımsız bir politika izleyecek ve “hepsi bitsin dünya bize kalsın” diyecek ve hep güçlüye karşı güçsüzü destekleyerek savaşın dışında kalmaya çalışacak.

-2015:İran yenilecek.İsrail Lübnan’ı,Suriye’yi,Ürdün’ü ve Nil’e  kadar olan tüm Ortadoğu’yu işgal edecek.Hamas, Hizbullah ve İslami Cihad tamamen dağılıp saklanacaklar.Arap Baharı ile istikrarı kaybeden Mısır,Libya,Tunus yerinden kımıldayamayacak.İran’ı ABD yok ederken,Türkiye’yi Rusya’ya havale ediyorlar.Ve Rusya’nın İsrail’e vurmasından da endişe etmiyorlar.Rusya’daki masonlara güveniyorlar.

Böylece Yahudinin 1897 de yapmış olduğu üç aşamalı plan gerçekleşmiş ve Tevratta Yahudilere vaad edilen Nil’den Fırat’a kutsal topraklarda Arzı Mevud tamamlanmış olacak.

Yine Yahudi inancına göre işte o zaman Mesih çıkacak ve tüm dünyayı ele geçirerek Yahudilerin dünya hakimiyeti başlamış olacak.Arzı Mevud olmadan Mesih çıkmayacak,onun için 3.dünya savaşı mutlaka olmalı.

Bu Yahudiler buna inanıyor ve emperyalist dediğimiz dünyanın hakim güçlerini de kendi planlarına inandırıyorlar. Hristiyanları çıkacak olan Mesih’in Hz. İsa olduğuna inandırıyorlar ve Hristiyanlar da Yahudiler ne isterse yapıyor.

 

İSRAİL’İN BU PLANLARI ABD’NİN PLANLARI İLE ÖRTÜŞÜYOR MU?

Evet, ABD’ nin planıyla örtüşüyor.Çünkü ABD’nin planı Ortadoğu’da Çin’i bölgeden uzak tutacak güçlü bir müttefiktir.Ya İsrail ya Türkiye..

ABD, Türkiye’ye bu müttefik sensin derken,gizliden de İsrail’i büyük müttefik yapmaya çalışıyor.Peki bunu nereden anlıyoruz.Şu soruların cevabından:

İsrail’i kim nükleer güç yaptı? Tabi ABD.

Türkiye’nin nükleer güç olmasını kim engelledi? Yine ABD.

Yıllarca PKK’yı kim destekledi? Serdar Turgut’da biliyormuş,ABD.

Yıllarca İsrail’in genişleme,yerleşim yerleri,Gazze vb zulümlerine karşı BM’de kim korudu? ABD.

O zaman “bu ABD İsrail’i değil, Türkiye’yi büyük devlet yapmaya çalışıyor” demek hangi akla sığar? 

 

Peki bunları niçin yazdık?

Onlar böyle inanıyor ve inançlarının gereğini yapıyorlar.Ve planları da budur.Gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklardır.Ve yapacak güçleri de vardır.Uyanık olalım,oyuna gelmeyelim,bu cennet vatanı korumak için çok dikkatli olalım diye yazıyoruz.

Yazının başlığında Mehdi ve Deccal çıkıyor yazıyor.

Bunu ikinci yazımızda detaylı yazacağız.

Bizim açımızdan yahudi planlarının ne kadarı gerçekleşecek?

3.Dünya Savaşı Çıkacak mı?

Kim,ne yapacak?

Ahir zamanın müthiş şahısları kimler?

1.Süfyan,2.Süfyan,Mehdi,Deccal.Hz.İsa.Yeccüc Mecüc.kimler?

İlk bilgi: 2016’da Hz.Mehdi,2019’da Deccal çıkacak.

Alimlerin hadis yorumlarıyla dini açıdan geniş bir analiz yapacağız.

Bizi okumaya devam ediniz.

 

Bu yazı toplam 7977 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum