Uçak'tan Festival Alanı

Uçak'tan Festival Alanı

Belediye Başkanı Adem Tuğluca 4. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festival alanını yukarıdan gözlemledi.

Burak havacılık isminde özel şirketi olan Pilot Erdoğan Menekşe uçuşları sırasında Çubuk üzerinde uçarken kalabalığı görerek merak eder ve Belediye yetkilileri ile irtibata geçer. İlçede Festivalin olduğunu öğrenen pilot Erdoğan Menekşe kalabalıktan etkilenir ve Çubuk Belediye Başkanına alanı havadan göstermek ister.



Festival alanından etkilendiğini, belirten Pilot Erdoğan Menekşe duygularını şöyle ifade etti;” Festivalin ilçeye katkısı havadan daha da bariz bir şekilde anlaşılmaktadır. Ankara ve Çubuk arası muazzam bir araç sirkülasyonu görünüyor. Uçuşlarımda gördüğüm üzere Festival alanı özellikle akşama doğru insan seli şeklinde görünmekte. Benim gördüklerimi Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca"nın da müşahide etmesin istedim. Kendilerini davet etim ve bizi kırmayarak davetimize icabet ettiler. Böylesine muhteşem bir oluşuma katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.



Başkan Tuğluca da kendilerine davet ederek Festivalin güzelliğini yukardan gökyüzünden yaşattıkları için Burak Havacılık adına Erdoğan Menekşe ve ekibine teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Yukardan Festivalin daha etkileyici göründüğünü belirten Başkan Tuğluca bu oluşuma ve etkinliğe gönül veren tüm ilçe halkına teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum