Turşucu Esnafı Satıştan Memnun

Turşucu Esnafı Satıştan Memnun

Kış sofralarının vazgeçilmezi olan turşu satışlarının çok iyi gitmesi turşucu esnafını son derece memnun etti.



BENLİ TURŞULARI sahibi Hasan Hüseyin BENLİ Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca\'ya plaket verdi. Belediye Meclis Toplantı salonunda verilen plaket törenine Belediye Meclis üyeleri ve basın mensupları katıldılar.

Hasan Hüseyin Benli yaptığı açıklamada;” Başkanımızın başlattığı Turşu Festivali turşu esnafına çok büyük katkı sağladı. 2007 yılında düzenlenen 3. Uluslar Arası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalinde bir yıl boyunca satabildiğimiz turşu kadar turşu sattık. Satışlarımızın nakit olması da bizlere büyük katkı sağladı. Festivalle tanınan turşularımız artık her zaman alıcı bulmaktadır. Ayrıca Çubuk Belediyesi imalat haneleri, satışa sunulmuş turşuları sürekli denetliyor. Hijyenik ve kaliteye çok büyük önem veriyor. Etiketsiz turşu satımına izin vermiyor. Şikâyetleri mutlaka değerlendiriyor. Turşu esnafı da temizlik ve kaliteye azami önem vermektedir. Başkanımızın bu önemli hizmetlerine teşekkür ediyor, bu şükran plaketini sunuyorum”dedi.

Belediye Başkanı Adem Tuğluca da yaptığı konuşmada;” İlçemizin ürünlerini ve kültürünü ülkemizde ve dünyada tanıtmak, ilçemize sosyal, kültürel ve ekonomik katkılar sağlamak için festival yapmaya karar verdik. Birçok festival gezerek alt yapı oluşturduk. İlçemizin önemli ürünü TURŞU Festivale adını verdi. İlk üç festivalimiz beklediğimizden daha fazla ilgi gördü. Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz festivalimiz geçmiş yıllardan edindiğimiz tecrübelerle daha da başarılı geçecektir diye ümit ediyorum.. Başarı tüm Çubuk halkınındır. Bizim katkımız olmuşsa ne mutlu bize” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum