TÜRK KIZILAYI ÇUBUK ŞUBESİ “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ”NÜ KUTLADI...

TÜRK KIZILAYI ÇUBUK ŞUBESİ “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ”NÜ KUTLADI...

Türk Kızılayı Çubuk Şubesi “8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmadı. Türk Kızılay Çubuk Şubesi, yaptığı organizasyonlarla çeşitli meslek gruplarındaki kadınlara çiçek dağıtarak, günlerini kutladı.

                                                                         Şuayip YAMAN

Dünyada yardıma ihtiyacı olanların her an yardımına koşan, özellikle de yaptıkları organizasyon ve kampanyalarla savaş bölgeleri başta olmak üzere fakir ülkelerdeki milyonlarca kadın ve çocuğun hem ihtiyaçlarını gören hem de onlara yardım eden Türk Kızılayı Çubuk Şubesi, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü unutmadı.

 

Türk Kızılayı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri ile birlikte gönüllüler; İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’nde çalışan kadınları görev mahallerinde, Şehit Aileleri ve Engelli Kadınları da evlerinde ziyaret ederek, onlarla sohbet edip, çiçek takdim ederek, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar.

 

Türk Kızılayı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç, Kadın Kolları üyelerinin de “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutlayarak çiçek takdim etti.

 

Kadınların her alanda olduğu gibi çalışma hayatında da başarılı şekilde yer alabilmesi için engellerin kaldırılması gerektiğini kaydeden Türk Kızılayı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç yaptığı açıklamada; “Kadınlarımıza hak ettikleri değerin gösterilmesi ve geleceğe güvenle bakmasının sağlanması herkesin görevi olmalı..

 

Toplum olarak bizlere düşen en büyük görev, kadınlarımızın hayatın her alanında eşit koşullarda yer almalarını, kadın haklarının korunarak iyileştirilmesini, kadına karşı şiddetin önüne geçilmesini, kadınların toplumda hiçbir ayrımcılığa maruz kalmadan yaşamalarını sağlamaktır.

 

Kadınlarımızın Kurtuluş Savaşı yıllarında gösterdikleri dirayet ve fedakârlıklar takdire şayandır.

 

Türk kadını tüm zorluklara göğüs germektedir. Kadınlarımızın, bugün bir anne, bir eş, bir evlat olarak üstlendikleri görevlerin yanı sıra siyaset, iş hayatı ve her alanda yükseldiklerini, toplumun geleceğine yön verdiklerini memnuniyetle görmekteyiz” ifadesine yer verdi.

 

Türk Kızılayı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç ayrıca, tüm kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü en içten duygularla kutladığını ifade ederek onlara yaşamları boyunca; Sağlık, Sıhhat, Şifa, Esenlik, Mutluluk ve Sonsuz Başarılar diledi...

dscn1025-vert.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.